«Παρεξηγηθήκατε που ανέβασα...» - Η απάντηση της Τζούλια Νόβα στις αντιδράσεις για τη φωτογραφία με το μεσαίο δάχτυλο

Το στιγμιότυπο που σχολιάστηκε αρκετά

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Παρεξηγηθήκατε που ανέβασα...» - Η απάντηση της Τζούλια Νόβα στις αντιδράσεις για τη φωτογραφία με το μεσαίο δάχτυλο

Πολλές είναι οι φορές που η Τζούλια Νόβα γίνεται αποδέκτρια αρνητικών σχολίων, με την ίδια όμως να μην διστάζει να βάζει στην θέση τους όλους αυτούς που την κακοχαρακτηρίζουν αδίκως.

Λίγο μετά λοιπόν την αναφορά της στην άγρια επίθεση που δέχθηκε ο πρώην σύντροφός της, Γιάννη Μάρκου (δείτε εδώ τι είπε γι' αυτό), η ίδια θέλησε να απαντήσει και στην "επίθεση" που έλαβε ξανά από αγνώστους στον λογαριασμό της στο Instagram λόγω της καταγωγής της, κάνοντας μια αιχμηρή ανάρτηση, που όμως προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων.

Η απάντησή της στις αντιδράσεις που προκάλεσε με την συγκεκριμένη φωτογραφία

Ωστόσο, πολλοί από τους διαδικτυακούς της φίλους θέλησαν να της "επιτεθούν" ξανά, με την ίδια να μην πτοείται και να προχωρεί σε μια νέα ανάρτηση, δίνοντας έτσι την δική της απάντηση.

«Για όσους μου γράφετε πως παρεξηγηθήκατε με το δαχτυλάκι που ανέβασα. Δεν υπονοώ κάτι πρόστυχο και πονηρό, αλλά απλά πραγματικά τους γράφω στο δαχτυλάκι μου. Αν ένα απλό δαχτυλάκι του χεριού, σας φαίνεται τόσο προσβλητικό… τι να πω; Για μένα είναι απλό δαχτυλάκι. Από ότι φαίνεται, απλώς το βλέπουμε από διαφορετική οπτική γωνία» έγραψε χαρακτηριστικά η Τζούλια Νόβα στο νέο story που έκανε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram.

Η απάντησή της Τζούλιας Νόβα στις αντιδράσεις που προκάλεσε με την συγκεκριμένη φωτογραφία 

Αυτή είναι η φωτογραφία με την χειρονομία που έκανε στους επικριτές της

«Ένα ωραιότατο δαχτυλάκι σε όλους εκείνους που προσπάθησαν να με υποτιμήσουν λέγοντας πως λόγω της καταγωγής μου που είναι από την Ουκρανία, ποτέ δεν θα μπορέσω να γίνω τόσο ανώτερη όσο είναι εκείνοι. Ένα μεγάλο σας ευχαριστώ που ασχολείστε μαζί μου και το δαχτυλάκι δείχνει που ακριβώς γράφω την δήλωση – άποψη σας. Να είσαστε καλά και στα ανώτερα ! Με πολλή αγάπη πάντα! Φιλιά», έγραψε χαρακτηριστικά στο προφίλ της.

Τζούλια Νόβα