Συναντήθηκαν ξανά στα δικαστήρια Μάνος Παπαγιάννης - Σοφία Παυλίδου

Όλα όσα συνέβησαν

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
NDPPHOTOS
NDPPHOTOS

Ο Μάνος Παπαγιάννης και η Σοφία Παυλίδου συναντήθηκαν ξανά το πρωί της Τετάρτης 9/11 στα δικαστήρια της πρώην σχολής Ευελπίδων. Να υπενθυμίσουμε πως η ηθοποιός έχει μηνύσει τον συνάδελφο της για ξυλοδαρμό το 2018 όταν συνεργαζόντουσαν στην παράσταση «Πετάει – Πετάει». Από πλευράς του και ο ηθοποιός την έχει μηνύσει για σωματική βλάβη.

Η δικάσιμος είχε αναβληθεί τον περασμένο Μάιο, όταν ο Μάνος Παπαγιάννης δεν μπόρεσε να παρευρεθεί για λόγους υγείας και νοσηλείας, κάτι που είχε προκαλέσει την αντίδραση της ηθοποιού - δείτε εδώ.

Να σημειώσουμε πως άγνωστο είναι ακόμη αν θα πραγματοποιηθεί η σημερινή 9/11 δίκη λόγω της απεργίας.

Όλες οι εξελίξεις για την δίκη Παπαγιάννη - Παυλίδου

Τα σχόλια του Χρήστου Φερεντίνου για την δικαστική διαμάχη

Στην κάμερα της εκπομπής “Super Kατερίνα” και τον Γιάννη Πουλόπουλο είχε μιλήσει στις 20/10 ο Χρήστος Φερεντίνος, ο οποίος μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στη δικαστική διαμάχη της Σοφίας Παυλίδου με τον Μάνο Παπαγιάννη.

Ο γνωστός παρουσιαστής που υπήρξε παντρεμένος με την ηθοποιός και έχουν αποκτήσει δυο παιδιά, τόνισε πως βρίσκεται στο πλευρό της και την στηρίζει ωστόσο πολλοί συνάδελφοί της δεν τη στήριξαν και δεν πήραν θέση.

«Δε ξέρω αν θα είμαι παρών στο δικαστήριο της Σοφίας πάντως είμαι δίπλα της σε αυτό. Αυτό είναι δεδομένο. Έχει 100% δίκιο. Η αλήθεια είναι μαζί της και βεβαίως θα δικαιωθεί. Πολλοί από τους ανθρώπους που τότε έπρεπε να μιλήσουν, δεν μίλησαν. Στην περίπτωση της Σοφίας που εκείνη την ώρα κατήγγειλε το γεγονός, εκείνη τη στιγμή οι περισσότεροι δεν τη στήριξαν.

Δεν πήραν θέση κιόλας. Απέφυγαν να πάρουν θέση. Η δικαιοσύνη είναι αργή στην Ελλάδα. Στο θέμα των αποφάσεων είμαστε αρκετά αργοί σε σχέση με την υπόλοιπη Ευρώπη» είπε χαρακτηριστικά ο Χρήστος Φερεντίνος.