«Βίωσα τη βία στο σπίτι μου» - Ελληνίδα σταρ καταγγέλλει δημόσια τον πρώην σύζυγό της

«Έλεγα θα διορθωθούν τα πράγματα»

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
«Βίωσα τη βία στο σπίτι μου» - Ελληνίδα σταρ καταγγέλλει δημόσια τον πρώην σύζυγό της

Μία συνέντευξη εφ' όλης της ύλης παραχώρησε μία μεγάλη σταρ της ελληνικής σόουμπιζ στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, Super Κατερίνα, το πρωί της Τετάρτης 9/11. Πρόκειται για μία λαϊκή τραγουδίστρια, η οποία στο παρελθόν είχε μιλήσει αναλυτικά για τις απόπειρες βιασμού που έζησε με αφορμή το κίνημα του metoo, ωστόσο αυτή τη φορά, προχώρησε σε μία αποκάλυψη για την προσωπική της ζωή που τους σόκαρε όλους.

Η ίδια ανέφερε πως πέρασε πολύ δύσκολα χρόνια, καθώς ήταν δυστυχισμένη στον γάμο της. Ο σύζυγός της ασκούσε βία πάνω της και αυτό την έκανε να σκέφτεται πως η αυτού του είδους η δέσμευση είναι ένα λάθος που δεν θα ήθελε να ξανακάνει ποτέ.

Ποια καλλιτέχνης καταγγέλλει βία από τον σύζυγό της

Ο λόγος για την Κατερίνα Στανίση: «Το μέγα λάθος μου ήταν που παντρεύτηκα και δε θα το ξαναέκανα ποτέ. Δε μπορώ το κλείσιμο. Βίωσα τη βία στο σπίτι μου. Έφευγα αλλά είναι πολύ δύσκολες καταστάσεις αυτές που δε μπορείς να τις εξηγήσεις έτσι σε ένα λεπτό. Τώρα νομίζω ότι έχει παραγίνει το κακό. Σκοτώνονται. Ας χωρίσουν. Γι' αυτό βγήκαν τα διαζύγια.

Τι θα πει “την αγαπούσα και τη σκότωσα;” Έκανα υπομονή, σήμερα, αύριο… Έλεγα θα διορθωθούν τα πράγματα. Και έτσι περνάνε τα χρόνια. Και πέρασαν πολλά χρόνια».

Σε άλλο σημείο, η τραγουδίστρια αναφέρθηκε και στη σειρά “Αυτή η νύχτα μένει” που δείχνει την νυχτερινή ζωή της Αθήνας τη δεκαετία του 80 και αποκάλυψε ότι κλαίει παρακολουθώντας τη και συμπλήρωσε αργότερα: «Εγώ ξέφευγα γιατί δεν πουλάω μπούτια γκομενέ. Πουλάω καριέρα»

Γιατί δεν έκανε ποτέ παιδιά

Η Κατερίνα Στανίση τον τελευταίο καιρό έχει κάνει πολλές αποκαλύψεις για την ζωή της με τον πιο ανατριχιαστική αυτή περί... βιασμών στα 15 της χρόνια.

Προσφάτως παραχώρησε μια συνέντευξη στην εφημερίδα Espresso και μίλησε ανοιχτά για τον λόγο που δεν ήρθαν ποτέ τα παιδιά στην ζωή της.

Πόσες φορές έχετε παντρευτεί;

Μία και τέρμα!

Θα ξαναπαντρευόσασταν;

Το έχω αποκλείσει αυτό, εδώ και χρόνια. Σε αυτή την ηλικία δεν υπάρχει λόγος.

Δεν σας λείπει η συντροφικότητα;

Καθόλου, γιατί έχω μείνει και πολύ μόνη μου και τα κατάφερα μια χαρά. Άλλωστε, το είδαμε το έργο και δεν μου πάνε ούτε ο γάμος ούτε η συντροφικότητα. Δεν έχω τύχη εκεί.

Το ότι δεν αποκτήσατε παιδιά ήταν θέμα τύχης ή δική σας επιλογής;

Μέχρι τα 40 το σκεφτόμουν. Μετά είδα ότι δεν πάνε καλά τα πράγματα. Εγώ πάντα ήθελα να είμαι η μητέρα που θα είμαι πάνω από το προσκεφάλι των παιδιών μου. Επίσης, ήθελα ο άνδρας που θα έχω να είναι ίδιος με εμένα. Όταν είδα ότι με τον άνθρωπο που ήταν δίπλα μου δεν μπορούσαμε να συνυπάρχουμε, με έκανε να μη θέλω να κάνω παιδιά.