«Σοφάκι μου σε...» - Ενοχλημένη η Φωτεινή Πετρογιάννη με τις ερωτήσεις δημοσιογράφου για την Σπυροπούλου

"Μαγκωμένη" μπροστά στην κάμερα

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Σοφάκι μου σε...» - Ενοχλημένη η Φωτεινή Πετρογιάννη με τις ερωτήσεις δημοσιογράφου για την Σπυροπούλου

Η κάμερα της εκπομπής Open Weekend συνάντησε την Φωτεινή Πετρογιάννη μετά την απάντηση της στον αέρα του Πρωινού σχετικά με την κόντρα που έχει ξεσπάσει ανάμεσα στην ίδια και την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και τον άγριο καβγά τους στο twitter.

Η δημοσιογράφος ρωτήθηκε αν έχει στεναχωρηθεί, αλλά και για το ξέσπασμα της στο πλατό της εκπομπής του ΑΝΤ1.

Η αντίδραση της Πετρογιάννη για την Σπυροπούλου

«Στεναχωρήθηκα ναι. Σας ευχαριστώ όμως. Θα περάσει. Όλα περνούν. Μόνο τα σημαντικά δεν περνούν, τα πολύ σημαντικά», ανέφερε η Φωτεινή Πετρογιάννη ενώ στην επόμενη ερώτηση δεν θέλησε να απαντήσει.

Τι κάνει και που βρίσκεται σήμερα η κόρη του Δημήτρη Κοντομηνά, Μαρία (Φωτογραφίες)

Μετά το διαδικτυακό "ξεμάλλιασμα" ανάμεσα στις δυο γυναίκες και τις τόσες αναφορές στην κόρη του Δημήτρη Κοντομηνά, Μαρία, που "βοήθησε" την Φωτεινή να ανέβει (δείτε εδώ τα σκληρά μηνύματα που αντάλλαξαν οι δυο κυρίες) ήρθε ξανά στο προσκήνιο μια προσωπικότητα που έχει φροντίσει εδώ και χρόνια να κρατηθεί μακριά από όλα αυτά, η Μαρία Κοντομηνά.

Το σίγουρο είναι ότι τον λάτρεψε παράφορα η αείμνηστη πρώτη του σύζυγος Φρίντα Κοντομηνά (δείτε την εδώ), η οποία του χάρισε και τη μοναχοκόρη του Μαρία.

Η Μαρία έχει φροντίσει στα τόσα χρόνια που ήταν στο πλευρό του πατέρα της να κρατάει χαμηλό προφίλ. Δεν ήθελε καμία επαφή με τις επιχειρήσεις του, γι' αυτό και ο ALPHA εν τέλη πέρασε σε άλλα χέρια, ενώ οι εμφανίσεις που έκανε στο πλευρό του σε επίσημα events ήταν ελάχιστες.

Μαρία Κοντομηνά κόρη Δημήτρη

Μαρία Κοντομηνά-Μαριάννα Βαρδινογιάννη-Ελένη Μενεγάκη Μαρία

Σήμερα, έχει αποκτήσει δυο δίδυμα σε μαιευτήριο της Νέας Υόρκης όπου πιο συγκεκριμένα το ένα είναι αγοράκι και το άλλο κοριτσάκι. Τελευταία φορά που την είδαμε ήταν στην κηδεία του πατέρα της, ντυμένη στα μαύρα, με εντελώς διαφορετικό μαλλί (δείτε φωτογραφία της εδώ).