«Τη συγχωρώ την απιστία γιατί...» - Οι νέες δηλώσεις την Μαρίας Σολωμού μετά τις αντιδράσεις με τα όσα είπε για την προσωπική της ζωή

«Δεν είναι μυστικό, το έχω πει ότι με έχουν απατήσει όλες μου οι σχέσεις τους έχω απατήσει κι εγώ»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Τη συγχωρώ την απιστία γιατί...» - Οι νέες δηλώσεις την Μαρίας Σολωμού μετά τις αντιδράσεις με τα όσα είπε για την προσωπική της ζωή

Στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» μίλησε το πρωί της Δευτέρας 14/11 η Μαρία Σολωμού, με αφορμή τις δηλώσεις στο κανάλι του Fipster που προκάλεσαν μια σειρά από σχόλια.

Η ηθοποιός λοιπόν αναφέρθηκε στην απιστία αλλά και τον λόγο που τη συγχωρεί και όσα γράφονται για την προσωπική της ζωή.

Οι δηλώσεις της Μαρίας Σολωμού

«Δεν είναι μυστικό, το έχω πει ότι με έχουν απατήσει όλες μου οι σχέσεις τους έχω απατήσει κι εγώ. Απλά είπα ότι τους έχω απατήσει επειδή με έχουν απατήσει. Τη συγχωρώ την απιστία γιατί καταλαβαίνω τι πάει να πει ”δεν σήμαινε τίποτα”. Κάποιες απιστίες τις αποδέχεσαι, κάποιες προδοσίες είναι σοβαρές. Η ιστορία έχει δείξει ότι πολλές φορές η απιστία μπορεί να βοηθήσει ένα ζευγάρι. Ξεκαθαρίζουν πράγματα, αναζωπυρώνονται και δημιουργούνται πάθη και εντάσεις.

Δεν είμαι σχεσάκιας. Θεωρώ ότι οι σχέσεις στη ζωή προκύπτουν. Η μενταλιτέ μου είναι single πάντα. Ακόμα και μέσα σε μια σχέση θέλω πολύ την ελευθερία μου. Τα τελευταία 4-5 χρόνια δεν ήθελα να απασχολώ με τα προσωπικά μου. Τα κράταγα πολύ προσωπικά μου. Από εκεί και πέρα όμως δεν πρόκειται να κλειδωθώ στο σπίτι. Δεν είμαι τρελή. Αν βγω και με δει κάποιος έξω δεν θα πω δεν είναι αυτό που νομίζεται. Aλλά μπορεί να μην είναι αυτό που νομίζετε. Επίσης να σου πω και κάτι; Δεν αφορά κανέναν τι κάνω» απάντησε η Μαρία Σολωμού.

Οι φωτογραφίες που δημοσίευσε νωρίτερα ο Mente Fuerte με την Μαρία Σολωμού

Μπορεί κανείς από τους δύο να μην το έχει επιβεβαιώσει, ωστόσο όλα δείχνου πως η Μαρία Σολωμού είναι ζευγάρι με τον Mente Fuerte και μάλιστα φαίνονται αρκετά ερωτευμένοι και ευτυχισμένοι.

Η ηθοποιός και ο γνωστός τράπερ περνούν πολύ χρόνο μαζί και αρκετά συχνά μοιράζονται με τους διαδικτυακούς τους φίλους στιγμιότυπα από τις εξόδους τους στα social media (δείτε εδώ ένα απολαυστικό τους βίντεο από τη σκηνή).

Μάλιστα, το φημολογούμενο ζευγάρι πέρασε μαζί το μεσημέρι της Κυριακής 13/11 και ο Mente Fuerte ανέβασε και μερικές φωτογραφίες τους στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

undefined

undefined