Κατερίνα Καινούργιου: Η "σφαγή" με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου - Η σχέση και ο χωρισμός με τον Σταθοκωστόπουλο

Πώς ξεκίνησαν και πως κατέληξαν

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Κατερίνα Καινούργιου: Η

Μια ανθρωποφαγία έχει ξεκινήσει τις τελευταίες ημέρες στην ελληνική τηλεόραση, στις πρωινές εκπομπές και στα social media με πρωταγωνιστές την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και την Κατερίνα Καινούργιου. Όλα ξεκίνησαν πριν μια εβδομάδα, όταν η πρώτη παραχώρησε μια άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη στην Ελένη και αναφερόμενη στο παρελθόν της άνοιξε τους ασκούς του Αιόλου.

Στόματα από συνεργάτες της και μη άρχισαν να μιλάνε για το τι συνέβαινε τότε στους διαδρόμους του ALPHA και να την χαρακτηρίζουν έντονα. Το τελειωτικό χτύπημα, βέβαια, για να φτάσουμε στα του σήμερα, ήταν ο δημόσιος τσακωμός της Κωνσταντίνας με τον Φωτεινή Πετρόγιαννη στο twitter. Η επόμενη μέρα ήταν δύσκολη και για τις δυο αλλά περισσότερο για την εγκυμονούσα που βρίσκεται σε μια πολύ ευαίσθητη φάση της ζωής της.

Για να υπερασπιστεί τον εαυτό της, λοιπόν, μετά τους απίστευτους χαρακτηρισμούς που ακούστηκαν για εκείνη στον αέρα του Super Κατερίνα, εξέδωσε ένα δελτίο τύπου στο οποίο παρακαλούσε τα media να την αφήσουν ήσυχη και να σεβαστούν την κατάστασή της.

Το ξέσπασμα της Καινούργιου

Την ίδια ημέρα, η Κατερίνα Καινούργιου προχώρησε σε ένα μεγάλο ξέσπασμα στον αέρα της εκπομπής της "στήνοντας" στον τοίχο την Σπυροπούλου επειδή έκανε rt και like σε post που έκραζαν την ίδια αλλά και την Σταματίνα Τσιμτσιλή - η οποία μέσα από την δική της εκπομπή αποκάλυψε κάποια πράγματα για το παρελθόν της Κωνσταντίνας - ενώ ανέφερε κιόλας πως δέχεται απειλές για την ζωή της.

Και φτάνουμε στο σήμερα, Τρίτη 15/11 με την Σταματίνα να αποκαλύπτει στο Happy Day πως πάρθηκε η απόφαση να μην συζητήσουν ξανά για την εγκυμονούσα ενώ από την άλλη συνεχίζει η κατακραυγή για την Καινούργιου στο twitter.

Το που θα καταλήξει όλο αυτό; Ο χρόνος θα δείξει...

Plot twist

Για όσους δεν ξέρουν, ή για όσους έχουν ξεχάσει... Η Κατερίνα Καινούργιου κάποτε βρισκόταν στο πλευρό του Βασίλη Σταθοκωστόπουλο, ο οποίος έχει θελήσει να μην πάρει θέση σε όλο αυτό. Ποτέ δεν του άρεσαν άλλωστε τέτοιες καταστάσεις και φρόντιζε να κρατά την προσωπική του ζωή, όσο γινόταν, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Βασίλης Σταθοκωστόπουλος - Κατερίνα Καινούργιου
13-09-2015 Ακρωτήρι. Βασίλης Σταθοκωστόπουλος - Κατερίνα Καινούργιου

Οι δηλώσεις της για τον χωρισμό με τον Βασίλη Σταθοκωστόπουλο

Σε παλιότερη συνέντευξή της, λοιπόν, στην Τατιάνα Στεφανίδου, η Κατερίνα Καινούργιου είχε μιλήσει για τους λόγους που τράβηξαν διαφορετικούς δρόμους στην ζωή οι δυο τους...

"Στην ζωή μου αν με ρωτάς είχα μια σημαντική σχέση, με τον οποίο συγκατοικούσα. Με βλέπεις να χαμογελάω γιατί είναι κάτι που έχει τελειώσει το έχω αφήσει εντελώς πίσω αλλά δεν παύει να είναι ένας άνθρωπος που αγαπώ πάρα πολύ, μέναμε μαζί, ήταν η πρώτη σχέση ουσιαστικά που κατάλαβα τι πάει να πει συζώ, σκέφτομαι το μέλλον με έναν άνθρωπο, δυστυχώς όμως είχε άδοξο τέλος.

Με πλήγωσε, αλλά όχι το τέλος, γιατί ήταν και δική μου απόφαση, κοινή περίπου. Με πλήγωσαν κάποια πράγματα μέσα στην σχέση και ξέρεις καμιά φορά από το να συνεχίσεις σε μια προβληματική σχέση είναι καλύτερο να τελειώσεις και ο καθένας να πάρει τον δρόμο του και να είστε καλά. Ο καθένας να προχωρήσει στην ζωή του.

Είμαι άνθρωπος που θέλω να παντρευτώ και να μείνω με αυτόν τον άνθρωπο, να κάνω οικογένεια, οπότε θέλω να μην έχω προβλήματα μέσα στην οικογένεια. Να δημιουργήσω κάτι όμορφο.

Υπήρχαν περίεργα θέματα, δεν θέλω να το αναλύσω αυτό, δεν ήταν μόνο με τον Βασίλη τα θέματα. Τελείωσε. Καμιά φορά όταν αφήνεις τους τρίτους και το οικογενειακό περιβάλλον είναι πολύ κακό. Εγώ σέβομαι πάντα τους γονείς, το περιβάλλον του συντρόφου μου αλλά όταν το αφήνεις και επεμβαίνει τόσο πολύ λες... κατάλαβες! Μέχρι εκεί. Δεν θέλω να πω κάτι άλλο, να είναι καλό ο άνθρωπος και σου είπα κρατάω τα καλά στοιχεία από κάθε σχέση".