«Δεν θα το αφήσω! Έχω...» - Τι θα συμβεί αν ο Μάνος Παπαγιάννης αθωωθεί στη δίκη με την Σοφία Παυλίδου

«Ο εισαγγελέας περιμένει να...»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Δεν θα το αφήσω! Έχω...»  - Τι θα συμβεί αν ο Μάνος Παπαγιάννης αθωωθεί στη δίκη με την Σοφία Παυλίδου

Μια εφ' όλης της ύλης συνέντευξη στον Γιώργο Λιάγκα και την εκπομπή Πρωινό παραχώρησε ο Μάνος Παπαγιάννης, μερικά 24ωρα μετά την δικαστική απόφαση στην διαμάχη με την Σοφία Παυλίδου (δείτε εδώ ποια είναι η ποινή του).

Ο ηθοποιός προχώρησε σε διάφορες αποκαλύψεις, τόσο για τις καταθέσεις Μεταξά - Τουτουντζή - Καλυβάτση, όσο όμως και για την Κάτια Νικολαϊδου και τα όλα όσα υποστήριξε.

Ταυτόχρονα, αναφέρθηκε και στα παιδιά του, στην οικονομική καταστροφή που υπέστη αλλά και στο τι θα συμβεί αν τελικά αθωωθεί.

Τι θα συμβεί αν αθωωθεί ο Μάνος Παπαγιάννης στη δίκη με την Παυλίδου

«Μου κάνει εντύπωση που η άλλη μεριά πανηγυρίζει στο ημίχρονο. Είμαι χαρούμενος που στη δίκη είχαμε μια αξιοπρέπεια, η άλλη πλευρά έλεγε όλο ψέματα. Παίξαμε μπαλάρα και φάγαμε ένα γκολ από γκέλα.

Αν βγω αθώος ο εισαγγελέας περιμένει να βγει δικάσιμος για ψευδορκία. Θα με πληρώνουν μια ζωή. Δεν θα το αφήσω. Έχω καταστραφεί. Η Σοφία αυτό που μου υποσχέθηκε το έκανε. Με το θέατρο είμαι ερωτευμένος, με τους ανθρώπους του κάνω εμετό. Όλα αυτά τα χρόνια δεν έχω καμία επαγγελματική πρόταση εξαιτίας αυτής της υπόθεσης. Μου το έχουν πει γνωστοί.

Έχω υποστεί τεράστια καταστροφή στα όνειρά μου. Έχω υποστεί τεράστια οικονομική ζημιά και το πρώτο διάστημα δεν μπορούσαμε να κυκλοφορήσουμε στον δρόμο. Να είναι καλά τα παιδάκια μου, να τελειώσει αυτά τα ψέματα, αυτή η αηδία και η τοξικότητα.

Εύχομαι να μη βρεθεί κανείς στη θέση μου να σε πυροβολούν όλοι λες και είσαι εγκληματίας.

Δεν μπορώ να συγχωρέσω τη ζημιά που μου έχουν προκαλέσει να βλέπω τον άνθρωπό μου να κλαίει. Δυστυχώς βρέθηκε στο διάβα μου ένας άνθρωπος τοξικός. Όσο και να δίνεις τόπο στην οργή θα σε καταπιεί. Μακριά από αυτούς, που πουλάνε τη μάνα τους και τον πατέρα τους για να κατακτήσουν αυτό που θέλουν.

Ο γιος μου με ρωτούσε “τι βγήκες στο δικαστήριο;”. Στη Λυδία είπα ότι δεν θα μπω στη φυλακή και ότι υπάρχει άλλος ένας γύρος. Τρόμαξε ότι θα βρεθώ πίσω από τα κάγκελα. Η Λυδία έχει ζήσει κάποιες καταστάσεις που καλό θα ήταν να μην τις ζούσε. Ακόμα και στην πρώτη δίκη πήγαινε στο δωμάτιό της και δεν ασχολιόταν καθόλου», είπε χαρακτηριστικά ο ηθοποιός για την Σοφία Παυλίδου (δείτε εδώ την φωτογραφία της από τον ξυλοδαρμό).

Η εξομολόγηση της Παυλίδου για τη διαμάχη με τον Παπαγιάννη

Η Σοφία Παυλίδου παραχώρησε αποκλειστική συνέντευξη στην εκπομπή Πρωινό του ΑΝΤ1, όπου μίλησε αναλυτικά για την δικαστική διαμάχη με τον Μάνο Παπαγιάννη, έπειτα από μήνυση που του έκανε για ξυλοδαρμό το 2018 όταν συμμετείχαν στην ίδια θεατρική παράσταση.

Η Σοφία Παυλίδου αρχικά αποκάλυψε πως τα παιδιά της είναι χαρούμενα για την κατάληξη που είχε η δίκη.

«Είχα καταλάβει ότι δεν θα έρθει ποτέ η συγγνώμη. Ακόμη και στο δικαστήριο δεν φαινόταν μετανιωμένος», εξομολογήθηκε στην συνέχεια, μιλώντας για τη στάση του Μάνου Παπαγιάννη.

«Υπήρχαν φορές που φοβήθηκα και έχασα την πίστη μου αλλά όταν αυτό που λες είναι αληθινό, δεν έχεις κάτι να φοβηθείς», εξομολογήθηκε στη συνέχεια.