«Δεν είναι υποχρεωμένος να είναι μαζί της! Είναι...» - Απασφάλισε η Σταματίνα Τσιμτσιλή για Ουγγαρέζο και Μενεγάκη

«Έχει την ευθύνη της παραμονής»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Δεν είναι υποχρεωμένος να είναι μαζί της! Είναι...» - Απασφάλισε η Σταματίνα Τσιμτσιλή για Ουγγαρέζο και Μενεγάκη

Στα τελευταία γεγονότα μεταξύ της Ελένης Μενεγάκη και του Δημήτρη Ουγγαρέζου αναφέρθηκε το πρωί της Δευτέρας 21/11 η Σταματίνα Τσιμτσιλή, με αφορμή την συνέντευξη της Κατερίνας Ζαρίφη (δείτε την εδώ).

Η παρουσιάστρια λοιπόν μίλησε για την νέα στήλη του δημοσιογράφου στην εκπομπή "Ελένη" αλλά και τον περιορισμένο χρόνο που έχει πια στον αέρα.

Οι δηλώσεις της Σταματίνας Τσιμτσιλή για Ουγγαρέζο - Μενεγάκη

«Επειδή είναι ένα θέμα που το έχουμε σχολιάσει εδώ, νομίζω ότι θα πρέπει να σταματήσουμε να το σχολιάζουμε. Γιατί αν έχει πρόβλημα ο Ουγγαρέζος, όπως φαίνεται να έχει, πρέπει να το αναλάβει να το διαχειριστεί. Νομίζω αδικούμε την Ελένη Μενεγάκη με αυτή την συζήτηση τελικά. Από τη στιγμή που κάποιος επαγγελματίας, ώριμα και συνειδητά, έχει και την ευθύνη της παραμονής.

Ο Ουγγαρέζος και ο κάθε συνεργάτης δεν είναι υποχρεωμένος να είναι με την Ελένη Μενεγάκη. Το επέλεξε. Για να το επέλεξε θα είχε τους λόγους. Αν σταματήσει να καλύπτεται, μπορεί να το διαχειριστεί», είπε χαρακτηριστικά η Σταματίνα Τσιμτσιλή στον αέρα του Happy Day του ALPHA.

Τα σχόλια στο twitter

Τα γεγονότα αυτά έχουν σχολιαστεί εκτενώς στις εκπομπές, ειδικά στο Πρωινό με τον Γιώργο Λιάγκα, ωστόσο οι 2 πρωταγωνιστές της υπόθεσης δεν έχουν ακόμα τοποθετηθεί και κανείς συνεπώς δεν γνωρίζει αν αυτό είναι μέρος της συμφωνίας τους ή αν έχει ξαφνικά προκύψει κάτι άλλο μεταξύ τους.

Μάλιστα, κατά την διάρκεια της 18/11 εκπομπής, συνέβη κάτι επίσης περίεργο, με το twitter να ξεσπά κατά της παρουσιάστριας.

Συγκεκριμένα, η Ελένη Μενεγάκη αφού προλόγισε τη στήλη του συνεργάτη της κι εκείνος εμφανίστηκε στο παράθυρο τραγουδώντας, τους είδαμε σε κοινό πλάνο για 7 δευτερόλεπτα ενώ η κάμερα έπιασε την Ελένη να σηκώνεται από την καρέκλα της αφήνοντας τους συνεργάτες της μαζί του και επέστρεψε αφού πια είχε τελειώσει με τη στήλη του ο Δημήτρης Ουγγαρέζος.

Όπως ήταν αναμενόμενο, η εν λόγω κίνηση σχολιάστηκε εκτενώς στο twitter, με τους χρήστες να τονίζουν πως σε κανέναν δεν αξίζει αυτή η συμπεριφορά.

undefined

undefined

undefined

undefined