«Προσπαθώ να μην αναφέρομαι σε εκείνη γιατί...» - Η αποκάλυψη του Στάθη Σχίζα για τις σχέσεις με την κόρη του

«Ακόμη και αυτό το έχουν κρίνει»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Προσπαθώ να μην αναφέρομαι σε εκείνη γιατί...» - Η αποκάλυψη του Στάθη Σχίζα για τις σχέσεις με την κόρη του

Στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα του ALPHA και τον δημοσιογράφο, Αλέξανδρο Μπαρτζώκα μίλησε το πρωί της Πέμπτης ο Στάθης Σχίζας, με αφορμή τις προετοιμασίες για το Survivor All Star (δείτε εδώ πότε κάνει πρεμιέρα).

Ο ίδιος αναφέρθηκε στο ριάλιτι επιβίωσης, στην προσωπική του ζωή, στην πρόσφατη μετακόμιση με την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου (δείτε εδώ τον χριστουγεννιάτικο στολισμό του σπιτιού τους) αλλά και στις σχέσεις με την κόρη του.

Οι αποκαλυπτικές δηλώσεις του Στάθη Σχίζα

«Την έχουμε ζήσει την εμπειρία όλοι, πιο πολύ για το οικονομικό πάμε. Δεν νομίζω ότι υπάρχει κάποιος λόγο να πάρει κανείς παραπάνω χρήματα, είτε είναι νικητής, είτε όχι», ανέφερε για τις αμοιβές, ενώ σε ερώτηση για το εάν θα ήθελε να βρεθεί στο Survivor All Star μαζί με τον Γιώργο Αγγελόπουλο σχολίασε: «Σαφώς και θα τον ήθελα μέσα σαν παίκτη τον Γιώργο Αγγελόπουλο να αγωνιστώ μαζί του, θα ήταν λίγο αστείο ως coach».

Για την μετακόμιση με την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: «Περνάμε ωραία, τώρα έχουμε πιάσει ένα σπίτι ζεστό. Η Αλεξάνδρα είναι πολύ large και μου έχει αφήσει την ντουλάπα την μεταλλική στο μπαλκόνι για τα ρούχα μου».

Σχετικά με τον ρόλο του ως πατέρας και τις σχέσεις με την κόρη του, ο Στάθης είπε χαρακτηριστικά: «Αυτό είναι το καλύτερο κομμάτι της ζωής μου. Προσπαθώ να μην αναφέρομαι στην κόρη μου μπροστά στις κάμερες και στις συνεντεύξεις, ακόμη και αυτό το έχουν κρίνει. Κάθε μέρα την βλέπω, την πηγαίνω και καμιά φορά στο σχολείο».