«Θα πρέπει να πάμε σαν ταγάρια;» - Το παράπονο της Ελεονώρας Μελέτη μετά τα αρνητικά σχόλια για την εμφάνισή της

Η παρουσιάστρια αντέδρασε έντονα

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
«Θα πρέπει να πάμε σαν ταγάρια;» - Το παράπονο της Ελεονώρας Μελέτη μετά τα αρνητικά σχόλια για την εμφάνισή της

Η Ελεονώρα Μελέτη ήταν αρκετά έντονη στην εκπομπή της, Mega Καλημέρα, την Τρίτη 29/11, καθώς ύστερα από το ξέσπασμά της στον αέρα του MEGA, αλλά και την ανακοίνωσή της για την Τζένη Μπότση, αποκάλυψε ένα παράπονο που είχε, με αφορμή την συνέντευξη της Ζωζώς Σαπουντζάκη. Πιο συγκεκριμένα, η ηθοποιός βρέθηκε σε μία παράσταση, όπως και η παρουσιάστρια πριν από λίγες ημέρες, για να δει τους "Τέλειους ξένους" και μίλησε μπροστά στις κάμερες για την καριέρα και την προσωπική της ζωή.

Κάποιοι, λοιπόν, από τους υπόλοιπους παρευρισκόμενους σχολίασαν την εμφάνιση της Ελεονώρας Μελέτη με αρνητικό τρόπο, καθώς θεώρησαν πως ήταν ντυμένη υπερβολικά και όχι για το θέατρο και αυτό ήταν κάτι που την στεναχώρησε και θέλησε να δώσει την απάντησή της δημόσια.

Άλλωστε, η ίδια προσέχει την εμφάνισή της πολύ και δεν είναι λίγες οι φορές που τα outfit που επιλέγει έχουν τεθεί προς συζήτηση, αλλά για καλό λόγο (δείτε, για παράδειγμα, την εμφάνισή της δίπλα στον σύντροφό της, Θοδωρή Μαροσούλη, σε άλλη μία έξοδο στο θέατρο).

Το παράπονο της Ελεονώρας Μελέτη για τα αρνητικά σχόλια σχετικά με την εμφάνισή της

«Θα το πω και το παράπονό μου. Κάποιος βρέθηκε και είπε ότι ήταν υπερβολικό το ντύσιμο. Δηλαδή θα πρέπει να πάμε σαν ταγάρια στο θέατρο; Δεν έχω καταλάβει. Ότι ήταν πάρα πολύ βραδινό», είπε χαρακτηριστικά ξεκινώντας μία κουβέντα με τους συναδέλφους της στο πάνελ της εκπομπής.