«Μόνο η Σπυροπούλου είχε μπάρμπα στην Κορώνη;» - Ο Τάσος Δούσης βγάζει τα άπλυτα Ελληνίδων παρουσιαστριών στη φόρα

«Όλες οι άλλες με το σπαθί τους τα κατάφεραν; Καμία δεν τα είχε με γόνο καναλάρχη που κάποτε...»

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
«Μόνο η Σπυροπούλου είχε μπάρμπα στην Κορώνη;» - Ο Τάσος Δούσης βγάζει τα άπλυτα Ελληνίδων παρουσιαστριών στη φόρα

Ο εκδότης - παρουσιαστής των Εικόνων, Τάσος Δούσης, παραχώρησε μια άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη στο περιοδικό YOU και την Τζώρτζι Συρίχα, μιλώντας για όλους και για όλα με γλώσσα που «τσακίζει» (διαβάστε την όλη εδώ!).

Αφού χωρίς κανέναν ενδοιασμό αποκάλυψε την σχέση του με την Φαίη Σκορδά (δείτε εδώ όσα είπε), δεν δίστασε να σχολιάσει και τον τηλεοπτικό/μιντιακό πόλεμο που βίωσε πριν από λίγο καιρό η εγκυμονούσα Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, εκθέτοντας πρόσωπα και καταστάσεις.

Ο Τάσος Δούσης και οι τηλεπαρουσιάστριες

Τάσος Δούσης για Κωνσταντίνα Σπυροπούλου

Η ιστορία με την Σπυροπούλου που έχει ξεκινήσει πώς σου φαίνεται; Ξέρω πως κι εσύ παλιά με την Κωνσταντίνα δεν είχατε την καλύτερη σχέση...

Θα το πω μια κι έξω. Το να “χτυπάς” μια έγκυο γυναίκα είναι άνανδρο, απάνθρωπο, κακουργηματικό. Φανερώνει εμπάθεια, κόμπλεξ και κατωτερότητα. Η “αθώα” ελληνική showbiz βρήκε το θύμα της. Λες και δεν γνωριζόμαστε... Δεν ξέρουμε πώς η κάθε δήθεν σταρ έχει πάρει τη θέση της εκεί που είναι; Μόνο η Κωνσταντίνα είχε... μπάρμπα στην Κορώνη; Όλες οι άλλες με το σπαθί τους τα κατάφεραν; Καμία δεν τα είχε με γόνο καναλάρχη που κάποτε δήλωσε σε περιοδικό ότι τον παντρεύεται και βάλθηκαν τα συνεργεία να σκίζουν τις σελίδες από πασίγνωστο περιοδικό; Καμία άλλη παρουσιάστρια δεν τα είχε με άλλον ιδιοκτήτη καναλιού που στα μπουζούκια καθόταν στα πόδια του; Καμία άλλη νέα παρουσιάστρια δεν τα είχε με οικονομικό διευθυντή καναλιού; Καμία άλλη παρουσιάστρια ειδήσεων δεν τα είχε με ιδιόκτητη καναλιού και εφημερίδας; Μην αρχίσω να λέω, γιατί θα διαλυθεί η “δήθεν” showbiz!

Nα κάνω την γνωστή ερώτηση; Ποιοι επώνυμοι σε έχουν πάρει για φωτογραφίες, παράπονα, κ.λπ.;

Δεν θα σου απαντήσω γιατί τα έχω ξαναπεί. Θα σου πω, όμως, τι έχω κάνει για επωνύμους εγώ προκειμένου να μην καταστραφεί η καριέρα τους. Θα σου μιλήσω για πασίγνωστη παρουσιάστρια που την είχα σε βίντεο παπαράτσι να παίζει ξύλο με τον φίλο της απόγευμα σε πλαζ. Αγόρασα τα βίντεο και τις φωτογραφίες και δεν τα έβγαλα ποτέ. Έχω δικογραφία και μήνυση από κοριτσάκι 27 ετών που είχε φάει ατελείωτο ξύλο από πρώην εκδότη. Το κάθαρμα έσπασε στο ξύλο το κορίτσι πάνω στο μεθύσι για λόγους που δεν μπορώ να σου πω. Ξέρεις πόσα τέτοια έχω;

Περισσότερα στο νέο τεύχος του YOU που κυκλοφορεί από εχθές, Τετάρτη 30/11, σε όλα τα περίπτερα!