Γνωστή Ελληνίδα παρουσιάστρια απειλεί τους συνεργάτες της με απόλυση αν δεν λένε "καλημέρα" πρώτα σε εκείνη

Σοκ!

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Γνωστή Ελληνίδα παρουσιάστρια απειλεί τους συνεργάτες της με απόλυση αν δεν λένε

Πίσω από κάθε εκπομπή είναι γνωστό πως κρύβονται πολλά τα οποία πολλές φορές δεν γίνονται ποτέ γνωστά ή αποκαλύπτονται αργοπορημένα. Στην περίπτωση της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου, για παράδειγμα, αρκετά χρόνια μετά, με το που έδωσε την αφορμή, άνοιξε ο ασκός του Αιόλου και ένας ένας από τους πρώην συνεργάτες της, άρχισαν να μιλούν για όσα πέρασαν εξαιτίας της (δείτε εδώ τον σάλο που δημιουργήθηκε εξαιτίας της Φωτεινής Πετρογιάννη).

Στην εκπομπή του Happy Day, μάλιστα, οι ατάκες για εκείνη έδιναν και έπαιρναν: «Τι μπαίνεις στη διαδικασία να βγάλεις τους σκελετούς από τη ντουλάπα», αναρωτήθηκε αρχικά η Σταματίνα Τσιμτσιλή, για να πάρει τον λόγο η Τίνα Μεσσαροπούλου και να αναφέρει τα εξής:

«Έφτασε μέχρι τον Άγιο Δομίνικο να κυλιστεί στη λάσπη, να υποφέρει, να πεινάσει για να ξεπλύνει από πάνω της όλο αυτό το πράγμα που την είχε κατακλύσει. Το κατάφερε, το πέτυχε, δεν συζητούσε κανείς γι’ αυτό και ξαφνικά…

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου δεν ήταν ποτέ καλή παρουσιάστρια. Εξελίχθηκε και δεν ξέρω αν έγινε ποτέ καλή παρουσιάστρια. Εν πάση περιπτώσει, υπήρξαν κανάλια που της έδωσαν μετέπειτα ευκαιρίες. Από εκεί και πέρα, τι θες και τα ψάχνεις»;

Ο Δημήτρης Παπανώτας είπε από την πλευρά του: «Κλαίνε οι χήρες, κλαίνε και οι παντρεμένες. Οι άνθρωποι που είχαν την ευλογία να βρουν ένα στήριγμα και να μπορέσουν να σταθούν σε αυτόν τον τρικυμιώδη χόρο των ΜΜΕ, ας σιωπήσουν, να μιλήσουν και οι άλλοι που με τον ιδρώτα του προσώπου τους, γονυπετής, ανέβηκαν τον Γολγοθά».

Γνωστή παρουσιάστρια απειλεί τους συνεργάτες της με απόλυση αν δεν απευθύνουν τον λόγο πρώτα σε εκείνη

Δεν είναι η μόνη παρουσιάστρια, όμως, η οποία μπορεί να έχει φέρει σε δύσκολη θέση τους συνεργάτες της. Στην εκπομπή του MEGA, Mega Καλημέρα, το πρωί της Πέμπτης 1/12 βγήκε στο φως της δημοσιότητας η είδηση πως πολύ γνωστή κυρία της τηλεόρασης έχει μία σοκαριστική απαίτηση από τα πρόσωπα με τα οποία βρίσκονται στην ομάδα της.

Πιο συγκεκριμένα, έχει εξηγήσει πως θέλει πρώτα όλοι να απευθύνονται σε εκείνη, διαφορετικά, χωρίς κανένα δισταγμό, "παίρνουν πόδι". Δεν είναι το κεντρικό πρόσωπο στην εκπομπή της, αλλά θέλει είτε είναι κάποιος καλεσμένος είτε εξωτερικός ρεπόρτερ, να λέει πρώτα σε εκείνη "καλημέρα".