Στόλισαν μαζί με τον Αχιλλέα και το νεογέννητο - Εντυπωσιακό το Χριστουγεννιάτικο δέντρο του Πετρετζίκη και της Παπαμιχαήλ

Κοσμεί το σαλόνι του σπιτιού τους

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Στόλισαν μαζί με τον Αχιλλέα και το νεογέννητο - Εντυπωσιακό το Χριστουγεννιάτικο δέντρο του Πετρετζίκη και της Παπαμιχαήλ

Μπαμπάς για δεύτερη φορά έγινε το Σάββατο 17/9 ο Άκης Πετρετζίκης, με την σύζυγός του, Κωνσταντίνα Παπαμιχαήλ, να φέρνει στον κόσμο ένα υγιέστατο κοριτσάκι (δείτε εδώ την πρώτη φωτογραφία του νεογέννητου). Από την ημέρα λοιπόν που ολοκληρώθηκε η οικογενειακή τους ευτυχία, με τον μικρό Αχιλλέα να αποκτά αδερφούλα, ζουν πολύ όμορφες στιγμές στο σπίτι τους.

Ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου με θρησκευτικό γάμο, το βράδυ της Δευτέρας 27/9, σε κτήμα στο Κορωπί, έχοντας δίπλα τους συγγενείς και αγαπημένους φίλους, ανάμεσά τους και ο Μύρωνας Στρατής, που είναι κολλητός φίλος του σεφ και θα δώσει ρυθμό στο πάρτι που θα ακολουθήσει.

Το ζευγάρι μένει σε ένα υπέροχο σπίτι στην Αγία Παρασκευή. Η διακόσμηση του είναι πολύ «καθαρή», με το άσπρο και το γκρι να κυριαρχούν. Η κουζίνα του σπιτιού είναι ευρύχωρη με έναν μεγάλο πάγκο για να μπορεί φυσικά ο σεφ να επιδίδεται στις μαγειρικές του δημιουργίες. Ξύλινες λεπτομέρειες στις πόρτες και σε διάσπαρτα έπιπλα δημιουργούν μία πολύ «ζεστή» και cozy αίσθηση στον χώρο.

Μάλιστα, λόγω των Χριστουγέννων, Άκης Πετρετζίκης και Κωνσταντίνα Παπαμιχαήλ μαζί με τα παιδάκι τους, στόλισαν το Χριστουγεννιάτικο δέντρο, όπως η Τίνα Μεσσαροπούλου (δείτε φωτογραφία) και η Χριστίνα Αλούπη (δείτε εδώ).

Ο στολισμός στο σπίτι Παπαμιχάηλ - Πετρετζίκη

Ο πιο αγαπητός νικητής του MasterChef και σεφ της εκπομπής Kitchen Lab που προβάλλεται στον ALPHA (δείτε πως πάει σε τηλεθέαση), δημοσίευσε μια φωτογραφία του δέντρου τους, στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Όπως είδαμε, πρόκειται για ένα πολύ ψηλό δέντρο, με διάφορα εντυπωσιακή στολίδια και ένα μεγάλο χρυσό αστέρι. Μάλιστα, στην κορυφή έχουν βάλει και ένα αστέρι με το όνομα του γιου τους Αχιλλέα.

Χριστουγεννιάτικο δέντρο Πετρετζίκη Παπαμιχαήλ