«Δεν μπορώ να...» - Ο λόγος που ο Χάρης Ρώμας απέχει φέτος από το θέατρο και την τηλεόραση

Τι είπε για τη νέα σειρά που ετοιμάζει με την Άννα Χατζησοφιά

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Δεν μπορώ να...» - Ο λόγος που ο Χάρης Ρώμας απέχει φέτος από το θέατρο και την τηλεόραση

Καλεσμένος στην εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα» του OPEN βρέθηκε το πρωί της Πέμπτης 8/12 ο Χάρης Ρώμας. Ο γνωστός ηθοποιός και δημιουργός αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στη νέα σειρά που ετοιμάζει μαζί με την Άννα Χατζησοφιά, στην ενασχόλησή του με την πολιτική αλλά και τον λόγο που απέχει φέτος από τον χώρο του θεάτρου και της τηλεόρασης.

Να υπενθυμίσουμε ότι τις τελευταίες μέρες ο Χάρης Ρώμας βρέθηκε στο επίκεντρο του σχολιασμού λόγω της γνωριμίας του με τον 53χρονο βασικό κατηγορούμενο στην υπόθεση βιασμού της 12χρονης στον Κολωνό.

Οι δυο τους είχαν μαζί κοινές φωτογραφίες, γεγονός που κίνησε υποψίες, ωστόσο και στις δηλώσεις του στην εκπομπή "Χαμογέλα και Πάλι", αλλά και στο Πρωινό την Δευτέρα 17/10 ο ηθοποιός εξήγησε πως δεν έχει οποιαδήποτε ανάμειξη και δεν υπάρχει λόγος να απολογηθεί για οτιδήποτε (διαβάστε εδώ περισσότερα).

Οι δηλώσεις του Χάρη Ρώμα

«Πολλές φορές με ρωτάνε γιατί δεν παίζω φέτος. Δεν παίζω και άφησα και το θέατρο. Δεν μπορώ να το κάνω και δεν μπορώ να κάνω και τηλεόραση τελικά. Προέκυψε όλη αυτή η ιστορία με το Πεφταστέρι το περίφημο, που η Χατζησοφιά είναι ο μεγάλος της καημός. Προσπαθούμε να το κάνουμε με άλλον πρωταγωνιστή.

Ψάχνουμε να δούμε πώς θα το κάνουμε με έναν σπουδαίο συνάδελφο. Είναι κρίμα, γιατί έχουμε γράψει ήδη 15 επεισόδια. Έχω μεγάλες ευθύνες ως Αντιπεριφερειάρχης Πολιτισμού και Αθλητισμού, τον λόγο που έδωσα στον Πατούλη τον τηρώ και τον τιμώ. Θέλω να είμαι εκεί, επί των επάλξεων. Τον Οκτώβριο του 2023 θα έχω κλείσει 40 χρόνια στη showbiz. Θα έχει γίνει ένας μεγάλος κύκλος και αισθάνθηκα ότι πρέπει να ανοίξει ένας άλλος κύκλος, ένας κύκλος προσφοράς.

Την τηλεόραση την αγαπώ και δεν αισθάνομαι ότι την προδίδω, γιατί είμαι εκεί και οι επαναλήψεις παίζονται ακόμα με μεγάλη επιτυχία. Με χαροποιεί εμένα αυτό», είπε χαρακτηριστικά ο Χάρης Ρώμας.