«Παίρνει τα λεφτάκια της και να βρίζει όλο τον κόσμο» - Πυρ και μανία ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ κατά της Αφροδίτης Γραμμέλη

«Αυτό που κάνει δείχνει πόσο κόμπλεξ έχει»

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
«Παίρνει τα λεφτάκια της και να βρίζει όλο τον κόσμο» - Πυρ και μανία ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ κατά της Αφροδίτης Γραμμέλη

Ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ μπορεί να διανύει την πιο όμορφη περίοδο της ζωής του, καθώς μόλις αρραβωνιάστηκε με την καλή του, Νάνσυ, με την ίδια να του κάνει πρόταση γάμου στο Λονδίνο, όμως δεν παύει να ασχολείται με την επικαιρότητα και όλα όσα συμβαίνουν αυτό το διάστημα στην σόουμπιζ.

Έτσι, λοιπόν, το Σαββατοκύριακο που πέρασε παραχώρησε μία συνέντευξη στην εκπομπή του OPEN, Open Weekend και μίλησε για όλα. Μάλιστα, στο στόχαστρό του βρέθηκε και η Αφροδίτη Γραμμέλη, η οποία πρόσφατα τσακώθηκε με την Ευρυδίκη Παπαδοπούλου, αλλά και ο Τριαντάφυλλος.

"Κόλαφος" ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ για την Αφροδίτη Γραμμέλη και τον Τριαντάφυλλο

«Η Αφροδίτη Γραμμέλη προσπαθεί να κάνει ίντριγκες και να πιάνει στο στόμα της ανθρώπους που μπορεί να είμαστε παίκτης ριάλιτι αλλά κάποιοι από εμάς έχουμε μια προϊστορία. Παίρνει μια πένα σε ένα χαρτί, κάθεται βαμμένη, χτενισμένη στο πάνελ, προσβάλλει ανθρώπους που δεν πρέπει να το κάνει αυτό γιατί δεν ξέρει τι έχει περάσει ο καθένας.

Αυτό που κάνει δείχνει πόσο κόμπλεξ έχει σαν άνθρωπος. Όλη αυτή την εικόνα της σκληρής γυναίκας που έχει δημιουργήσει το κάνει για να παίρνει τα λεφτάκια της και να βρίζει όλο τον κόσμο», είπε αρχικά για την δημοσιογράφο.

Και στη συνέχεια πρόσθεσε για τον τραγουδιστή: «Όλες αυτές τις αηδίες εγώ τις βαριέμαι φρικτά. Ο Ντάφυ νιώθει ότι είναι ο σούπερ σταρ της Ελλάδας. Είναι 25 χρόνια τραγουδιστής και έχει μόνο 3 τραγούδια, τόσα χρόνια είναι εξαφανισμένος. Θα πρέπει να χαλαρώσει γιατί πραγματικά τον λυπάμαι...».