«Ο ένας εκ των δύο, με ταλέντο δεύτερης...» - Η αποκάλυψη του Χρήστου Βαλαβανίδη για τους Ρήγα και Αποστόλου

«Ήθελε να με μάθει να παίζω και να τραγουδάω, πήρα το καπελάκι μου κι έφυγα»

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
«Ο ένας εκ των δύο, με ταλέντο δεύτερης...» - Η αποκάλυψη του Χρήστου Βαλαβανίδη για τους Ρήγα και Αποστόλου

Το πρωί της Παρασκευής (16/12) στην πρωινή εκπομπή του «Mega Καλημέρα» μίλησε ο Χρήστος Βαλαβανίδης και η σύζυγος του, Ασπασία Κράλλη. Ο ηθοποιός που πριν από λίγες μέρες είχε κάνει δηλώσεις για τον Γιώργο Κιμούλη και τη επιστροφή του στο θέατρο (δείτε εδώ τα λόγια του) μίλησε στην εκμπομπή του Mega, για το δίδυμο Ρήγα - Αποστόλου.

Ο Χρήστος Βαλαβαρίδης και τα "βέλη" για του Ρήγα και Αποστόλου

Ο Χρήστος Βαλαβανίδης και η σύζυγός του, Ασπασία Κράλλη, έδωσαν κοινή συνέντευξη στην εκπομπή «Mega Καλημέρα». Ο ηθοποιός μίλησε, μεταξύ άλλων, για τους Αλέξανδρο Ρήγα και Δημήτρη Αποστόλου, με τους οποίους είχε συνεργαστεί στο παρελθόν.

Ο ηθοποιός μίλσε για ένα περιστατικό που συνεργάζονταν με τον ένας από τους δύο κυρίους και είπε ότι ένας ηθοποιός θα πρέπει να είναι μορφωμένος και καλλιεργημένος για να είναι στον χώρο της υποκριτικής και να "μετράει".

Ακόμη έκανε λόγο για μια απρεπή κίνηση που έλαβε από τον έναν, δηλαδή όταν έπαιζε σε ένα σίριαλ είχε μόλις παντρευτεί και ο σκηνοθέτης του έπιασε το πόδι με περίεργο τρόπο, ενώ ήταν μέσα στο αυτοκίνητο και αυτό είχε ως αποτέλεσμα να αντισταθεί, θέλοντας να υπερασπιστεί τον εαυτό του.

Πιο συγκεκριμένα, ο ηθοποιός είπε:«Δεν είχαμε ποτέ ανταγωνισμό και φυσικά είχαμε αγάπη που μας κράτησε μαζί. Ένας ηθοποιός πρέπει να είναι μορφωμένος και εκπαιδευμένος, δεν μπορεί ένας άσχετος να γίνει ηθοποιός. Έπαιζα σε ένα σίριαλ, είχα μόλις παντρευτεί και ο σκηνοθέτης άρχισε να μου χαϊδεύει το πόδι μέσα στο αμάξι και αντιστάθηκα.

Την επόμενη ημέρα ”σκοτώθηκα” στο σίριαλ. Ο βιασμός είναι ένα απαράδεκτο πράγμα, οι μόνοι που μπορούν να μιλήσουν είναι τα θύματα που έχουν καταστραφεί. Όσον αφορά στην κακομεταχείριση, κάποιοι τη δέχονται. Εγώ επέστρεψα την ”κακομιλησία” σε σκηνοθέτη», είπε η Ασπασία Κράλλη.

Ο Χρήστος Βαλαβανίδης είπε από την πλευρά του: «Όσοι μπαίνουν στον χώρο της υποκριτικής χωρίς να έχουν σπουδάσει, είναι θνησιγενείς, θα ”μαραθούν” κάποια στιγμή και θα φύγουν. Αποχώρησα από παράσταση χωρίς να τσακωθώ, πρωτοφανές για τον χαρακτήρα μου, πήρα το καπελάκι μου κι έφυγα.

Σε παράσταση των Ρήγα – Αποστόλου, ο ένας εκ των δύο άμουσος και φάλτσος προσπαθούσε να με μάθει να τραγουδάω. Επίσης, ο ίδιος με ένα ταλέντο δεύτερης διαλογής, ήθελε να με μάθει να παίζω. Στο παρελθόν ήμουν πολύ πιο οξύθυμος, είχα ατυχίες προσωπικές υγείας και κατάλαβα την ματαιότητα των εγκοσμίων».