«Ό,τι είναι να ειπωθεί...» - Η πρώτη αντίδραση της Μαρίας Μπακοδήμου για τις αλλαγές στην εκπομπή της στο ΣΚΑΙ

Όσα είπε στις κάμερες

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Ό,τι είναι να ειπωθεί...» - Η πρώτη αντίδραση της Μαρίας Μπακοδήμου για τις αλλαγές στην εκπομπή της στο ΣΚΑΙ

Δραστικές και ριζικές αλλαγές τόσο στην ώρα μετάδοσης όσο και στα πρόσωπα μπροστά και πίσω από τις κάμερες αναμένονται να γίνουν από την νέα χρονιά στην εκπομπή «Γεια σου» που παρουσιάζει στο ΣΚΑΙ η Μαρία Μπακοδήμου (δείτε εδώ πως τα πάει σε τηλεθέαση).

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες που έχουν διαρρεύσει, αποφασίστηκε πως θα αλλάξει ξανά ώρα μετάδοσης και θα μετακινηθεί στη ζώνη 12:00 – 14:00, ενώ το περιεχόμενο θα τροποποιηθεί επίσης και θα γίνει κυρίως gossip και lifestyle.

Το τελευταίο, μάλιστα, έγινε και η αφορμή για να πραγματοποιηθούν αλλαγές και στους συνεργάτες της παρουσιάστριας. Η Μαριλού Ρεπαπή, για παράδειγμα, δεν θα είναι στο Γειά σου τη νέα χρονιά και την θέση της, όμως, φαίνεται πως θα πάρει κάποιος άλλος, ενώ αναζητείται και ένα δεύτερο πρόσθετο μέλος (δείτε εδώ τα επικρατέστερα ονόματα).

Μάλιστα, το πρωί του Σαββάτου 17/12, κάμερα της εκπομπής «Open Weekend» και η Σοφία Μανουσακίδου συνάντησαν την Μαρία Μπακοδήμου, η οποία δεν θέλησε όμως να κάνει κανένα σχόλιο για τις αλλαγές της εκπομπής της, ενώ τόνισε πως οι ανακοινώσεις θα γίνουν από τον ΣΚΑΪ.

Η πρώτη αντίδραση της Μαρίας Μπακοδήμου για τις αλλαγές στην εκπομπή της στο ΣΚΑΙ

«Δεν ξέρω… ό,τι είναι θα το ανακοινώσει το κανάλι. Δεν θέλω να κάνω κανένα σχόλιο, ό,τι είναι να ειπωθεί θα ειπωθεί από τον σταθμό. Δεν έχω κάτι να σας πω… Σας εύχομαι καλές γιορτές!» αρκέστηκε να πει η γνωστή παρουσιάστρια.