«Δεν είμαστε ούτε το πρώτο, ούτε το τελευταίο ζευγάρι» - Χώρισε και το ανακοίνωσε στο Mega Καλημέρα

Η πρώτη του δημόσια ενημέρωση!

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
«Δεν είμαστε ούτε το πρώτο, ούτε το τελευταίο ζευγάρι» -  Χώρισε και το ανακοίνωσε στο Mega Καλημέρα

Το πρωί της Πέμπτης (22/12) στην πρωινή εκπομπή «Mega Καλημέρα» έκαναν λόγο για ένα ζευγάρι που χώρισε. Οι δύο τους είναι γονείς ενός όμορφου αγοριού, που δεν έχει πολύ καιρό που γεννήθηκε. Η Ελεονώρα Μελέτη, λοιπόν, έκανε γνωστή την είδηση "βόμβα" και λίγο αργότερα έγιναν και δηλώσεις στην κάμερα.

Αυτό είναι το ζευγάρι που χώρισε και το ανακοίνωσαν στο Mega Καλημέρα

«Ούτε καν να πάω στο «MasterChef», δεν με ενδιαφέρει να κάνω κάτι τόσο επαγγελματικό στην τηλεόραση. Η Ελεονώρα με χαντάκωσε στο «Dancing». Μου είχαν προτείνει να πάω στο survivor και τους είπα ότι δεν γίνεται γιατί περιμένω παιδί» είπε αρχικά.

Για τον γιο του αλλά και για το διαζύγιό του ανέφερε πως είναι το μέγιστο πράγμα το να μπορείς να δημιουργήσεις μια ζωή και ας έχουν πάρει την απόφαση να είναι χώρια. Ωστόσο, ο ίδιος είπε πως θέλει να έχει καλές σχέσεις ε την πρώην του για χάρη του παιδιού και ότι δεν είναι το πρώτο, ούτε το τελευταίο ζευγάρι που χωρίζει, ενώ έχει παιδιά, απλά πρέπει να προέχει η ψυχική υγεία του παιδιού και μόνο.

«Το παιδί είναι το μέγιστο πράγμα που μπορείς να δημιουργήσεις στη ζωή σου. Είμαστε χωρισμένοι, θέλω να έχουμε καλή σχέση με την πρώην σύζυγό μου. Με την πρώην σύζυγό μου πρώτα κοιτάμε το καλό του παιδιού. Δεν είμαστε ούτε το πρώτο, ούτε το τελευταίο ζευγάρι που χωρίζει, θεωρήσαμε καλό για όλους να συνεχίσουμε τη ζωή μας χωριστά».

«Η Νάγια μου χάρισε τον γιο μου, πως μπορεί να μην θέλω να είναι καλά; Ο γιος μου δεν καταλαβαίνει ότι έχουμε χωρίσει, γιατί είμαστε συνέχεια μαζί», τόνισε χαρακτηριστικά (δείτε την πιο γλυκιά φωτογραφία με το προσωπάκι του γιου του).

Ο λόγος για τον... Διονύση Αλέρτα.

Αυτή είναι η πρώην σύζυγός του

Το ζευγάρι είχε παντρευτεί με πολιτικό γάμο. Η νυφούλα τότε επέλεξε να φορέσει ένα σιέλ στενό μίντι φόρεμα, το οποίο ήταν ασορτί με το πουκάμισο του γαμπρού που στεκόταν ευτυχισμένος στο πλευρό της.

Την φωτογραφία από το γάμο τους, είχε δημοσιεύσει ο Διονύσης Αλέρτας στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagran, γράφοντας «Όλα είναι τυπικά.. αλλά όλα έχουν το γιατί του;», στην λεζάντα της. Όπως λοιπόν ήταν λογικό τα σχόλια με τις ευχές είναι δεκάδες.

Παντρεύτηκαν Διονύσης Αλέτρας - Νάντια Φωτοπούλου