«Αν μας χωρίσουν...» - Η αποκάλυψη της Βρισηίδας Ανδριώτου για τον Σπύρο Μαρτίκα και το Survivor All Star

Όλα όσα είπε η γνωστή influencer

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
(instagram / @vrisiida_andrio)
(instagram / @vrisiida_andrio)

Το βράδυ της Πέμπτης (22/12) μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στα social media, η Βρισηίδα Ανδριώτου απάντησε σε κάποιες ανησυχίες των ακόλουθων της, που αξίζει να γίνει λόγος. Η γνωστή influencer, που πρόσφατα αποκάλυψε ένα πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει (δείτε εδώ τι είναι αυτό) ανέφερε κάποια πράγματα και γεγονότα που μπορεί να επηρεάσουν την σχέση της με τον Σπύρο Μαρτίκα, αλλά έκανε λόγο και για το Survivor All Star, που ξεκινά σε λίγες εβδομάδες (δείτε εδώ πότε).

Να υπενθυμίσουμε ότι το ζευγάρι, υπέγραψε την συμμετοχή του στο ριάλιτι επιβίωσης, πριν από λίγες μέρες. Πως μπορεί όμως να επηρεάσει την σχέση τους όλο αυτό; Μέσα από το ρεπορτάζ του Πρωινό μας την Τρίτη 20/12 έγινε γνωστό, πως μερικά νυν και πρώην ζευγάρια θα είναι στο παιχνίδι και άλλα που έχουν σχέση θα αναγκαστούν να χωριστούν από το ταίρι τους.

Θα αναφερθούμε στα πιο καυτά ειδύλλια που θα μας απασχολήσουν με το πιο φλέγον να είναι ο Κωνσταντίνος Βασάλος και η Ευρυδίκη Βαλαβάνη, οι οποίοι θα βρεθούν στο ίδιο νησί χωρίς να ξέρουμε τι συμβαίνει ανάμεσα στη σχέση τους (δείτε εδώ ποια παίκτρια θα βάλουν για να δημιουργήσει ίντριγκα ανάμεσά τους).

Από την άλλη έχουμε τον Μαρτίκα - Βρισήιδα, που είναι στα καλύτερα τους και σίγουρα θα δοκιμαστούν στο σημείο, όπου γνωρίστηκαν, ενώ το ίδιο θα συμβεί - επαναλαμβάνεται το επεισόδιο - ανάμεσα σε Κατσούλη και Ρουμελιώτη.

Μετά λοιπόν, από τα ζευγάρια, που έστω και σε αντίπαλες ομάδες θα είναι μαζί στο ριάλιτι επιβίωσης από την άλλη έγινε γνωστός ένας χωρισμός παίκτριας, που μπαίνει και εκείνη στο παιχνίδι (δείτε εδώ ποια είναι), ενώ από την άλλη δεν ξέρουμε ποια θα είναι η κατάληξη της σχέσης Σχίζα - Παναγιώταρου και Δάντη με Ασημίνας Χατζηανδρέου, με τον τραγουδιστή να μην είναι τόσο υπέρ όλου αυτού.

«Αν πάει στο Survivor all star τι να κάνω; Θα κλαίγομαι στους φίλους μου. Θα στέλνω μηνύματα όπως πέρυσι που ζάλιζα τον κόσμο. Η περίοδος που έλειπε ήταν πολύ δύσκολη γιατί δε μου έχει ξανασυμβεί. Με την απόσταση δεν τα είχα ποτέ καλά. Δεν έχω αποχωριστεί ποτέ ξανά μια σύντροφο πάνω από 10-20 μέρες», είχε πει επί του θέματος ο Δάντης.

Η αποκάλυψη της Βρισηίδας Ανδριώτου για τον Σπύρο Μαρτίκα και το Survivor All Star

Η γνωστή Influencer και μοντέλο έκανε ένα Q&A στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και όπως ήταν επόμενο οι περισσότερες ερωτήσεις αφορούσαν στην επιστροφή της στον Άγιο Δομίνικο.

«Η αλήθεια είναι ότι αυτό το παιχνίδι είναι αρκετά δύσκολο. Δεν το βάζω κάτω ποτέ μου. Άντεξα 5μιση μήνες και η αλήθεια μου θα άντεχα εκεί αν με άφηναν για πάντα. Δεν είχα κανένα πρόβλημα με τις κακουχίες ή το σανίδι ή το μπάνιο, όλα μου φαινόντουσαν φυσιολογικά. Το μόνο που με στεναχωρούσε ήταν που άφησα πίσω ανθρώπους που αγαπάω και αυτό είναι το πιο δύσκολο που για ακόμη μια χρονιά δεν θα μιλάω με τους ανθρώπους μου» ανέφερε αρχικά η Βρισηίδα Ανδριώτου.

Η απάντηση της

Όσον αφορά το ενδεχόμενο να βρίσκεται σε αντίπαλη ομάδα με τον Σπύρο Μαρτίκα, το μοντέλο απάντησε: «Πρώτον ξέρουμε που πάμε. Ξέρουμε ότι είναι ένα παιχνίδι που όσο κρατήσει για τον κάθε ένα. Η ζωή μας είναι έξω και μάλιστα χτίζουμε ένα πολύ ωραίο μέλλον. Οπότε δεν θα μας επηρεάσει αν μας χωρίσουν. Δεύτερον άντεξα χωρίς τον Σπύρο 3μιση μήνες πέρσι, νομίζω έχω αποδείξει τι μπορώ να κάνω και μόνη μου!».

Η απάντηση της

«Δεν είχα στρατηγική. Αυτό που έκανα ήταν απλά να είμαι δυο βήματα μπροστά πάντα! Ήξερα με ποιους ανθρώπους συμβιώνω και με τι χαρακτήρες έχω να κάνω…» τόνισε η Βρισηίδα Ανδριώτου.

Η απάντηση της