Χριστίνα Χειλά Φαμέλη: Έκλεισε τα 30 και το γιόρτασε όπως έπρεπε - Οι εκλεκτοί καλεσμένοι της

Που πήγε;

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
(instagram / @christina_hillafameli)
(instagram / @christina_hillafameli)

Ανήμερα των Χριστουγέννων εκτός από γιορτινές φωτογραφίες κάτω και δίπλα από το Χριστουγεννιάτικο δέντρο, όπως η Ραφαέλα Ψαρρού (δείτε την εδώ) υπάρχουν και αυτοί που γιορτάζουν τα γενέθλια τους. Μια από αυτούς είναι και Χριστίνα Χειλά Φαμέλη, που πριν από λίγες μέρες αποκάλυψε τα συναισθήματα της για την απώλεια της μητέρας της (δείτε εδώ πως την έχασε).

Την γνωστή ηθοποιό, την απολαμβάνουμε στην καθημερινή σειρά του Alpha, «Σασμός», η οποία διακόπηκε για λίγο καιρό (δείτε εδώ τον λόγο) τα τελευταία δύο χρόνια.

Τα γενέθλια της Χριστίνας Χελά Φαμέλη και οι καλεσμένοι της

Τα γενέθλιά της γιόρτασε ανήμερα των Χριστουγέννων η Χριστίνα Χειλά Φαμέλη, η οποία έκλεισε 30 χρόνια ζωής. Η γνωστή ηθοποιός, που πρωταγωνιστεί στον «Σασμό» και είναι γεννημένη στις 24 Δεκεμβρίου του 1992, την ιδιαίτερη αυτή ημέρα είχε δίπλα της τους αγαπημένους της φίλους.

Η Χριστίνα Χειλά Φαμέλη έσβησε φυσικά την τούρτα της μετά το τραγούδι για τα γενέθλιά της που της είπαν οι φίλοι της και ανέβασε το στιγμιότυπο στο Instagram. Η ηθοποιός φανερά χαγούμεννη και ευτυχισμένη που είχε δίπλα της αληθινούς φίλους και οικογένεια, πόζαρε στον φακό, σαν να μην υπάρχει αύριο, φτιάχνοντας την διάθεση των ακόλουθων της.

Η ηθοποιός στα γενέθλια της!
(instagram / @christina_hillafameli)

Η ίδια, έγραψε την λεζάντα του βίντεο, ότι σιγά και που έφτασε 30 χρονών, στην συνέχεια τους ευχαρίστησε όλους για τις θερμές και γλυκές ευχές που δέχτηκε, αλλά εννοείται πως έδωσε ευχές για τα Χριστούγεννα και γενικά για τις γιορτινές μέρςπου διανύουμε, όλοι.

«30! ε και; Σας ευχαριστώ όλους για τις ευχές καλά Χριστούγεννα!!!!» έγραψε η Χριστίνα Χειλά Φαμέλη στη λεζάντα της ανάρτησής της, ενώ οι διαδικτυακοί της ακόλουθοι έσπευσαν να της ευχηθούν.