«Να συζήσω με έναν άνθρωπο...» - Η αποκάλυψη του Σπύρου Μπίμπιλα για το σύμφωνο συμβίωσης

Όσα είπε για την προσωπική του ζωή

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Ο Σπύρος Μπιπίλας παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό Espresso και μεταξύ των όσων δήλωσε ο ηθοποιός στο δημοσιογράφο Νίκο Νικόλιζα αναφέρθηκε και σε ένα προσωπικό του ζήτημα, που σχολιάζει συχνά (δείτε εδώ τη μεγάλη αλλαγή, που έκανε στην εμφάνιση του ο Μπιμπίλας).

Γενικότερα είναι γνωστό, πως ο ηθοποιός είναι ελεύθερος, δεν έχει κάνει κάποιο γάμο αλλά ούτε και συγκατοικεί με κάποιον σύντροφό τα τελευταία χρόνια. Η μοναδική παρέα, που έχει στο σπίτι του, όπως τόνισε και σε πρόσφατη συνέντευξη του είναι τα κατοικίδια του.

«Έχω γύρω στους 25 παπαγάλους, είχα και περισσότερους. Έχουν έρθει μόνοι τους στο σπίτι μου από αγάπη, γιατί κυκλοφορούν στην Αθήνα πάρα πολλοί. Τους έχω συλλέξει, τους έχω φτιάξει φωλιές που κάθονται μέσα και κάνουν και το σεξ τους. Πάρα πολύ ωραία περνάμε. Ξέρεις τι ωραία που κάνουν το πρωί; Δε μιλάνε… αλλά τιτιβίσματα, μουσικές υπέροχες», είχε αναφέρει με χιούμορ ο Σπύρος Μπιμπίλας.

Σε κάθε περίπτωση ο ηθοποιός δεν αποκάλυψε ονομαστικά αν είναι με κάποιο άνθρωπο , αφού και στο παρελθόν σχετικά με το κομμάτι των σχέσεων είχε τονίσει:

«Απλώς είμαι ερωτευμένος. Εγώ μόνο μακροχρόνιες σχέσεις είχα. Είχα περάσει δύσκολα μετά τον χωρισμό. Έκανα κάποια χρόνια για να επανέλθω. Είναι ωραίο οι άνθρωποι να είναι ερωτευμένοι, να βρίσκουν έναν άνθρωπο που να τους γεμίζει», είχε πει χαρακτηριστικά ο Σπύρος Μπιμπίλας.

Oι δηλώσεις του Σπύρου Μπιμπίλα για τη συντροφικότητα

Απολογισμό ζωής έχετε κάνει;

Κατά καιρούς κάνω και λέω ότι είμαι ένας από τους πιο ευτυχισμένους ανθρώπους που κάνουν ένα ταξίδι ζωής με σταθμούς σε υπέροχα λιμάνια.

Εχετε μετανιώσει για πράγματα που κάνατε;

Ευτυχώς όχι. Ακόμα και αν γύριζε ο χρόνος πίσω, πάλι τα ίδια θα έκανα!

Τον θάνατο τον φοβάστε;

Καθόλου. Επειδή ξέρω πως όλοι θα πεθάνουμε κάποια στιγμή, λέω πως ό,τι ώρα είναι να έρθει ας έρθει. Απλά η ζωή είναι ωραία και όλοι θέλουμε να ζήσουμε περισσότερο.

Τι θα θέλατε να σας φέρει ο νέος χρόνος;

Επειδή είμαι πολύ της συντροφικότητας, θα ήθελα κάποτε να συζήσω με έναν άνθρωπο που αγαπώ και να κάνω ένα σύμφωνο συμβίωσης!

Μπίμπιλας