Μόλις μαθεύτηκε πως... - Ευχάριστα νέα για την Ελένη Φουρέιρα

Τι συνέβη;

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
instagram - foureira
instagram - foureira

Η Ελένη Φουρέιρα και ο Αλμπέρτο Μποτία περνάνε χωρίς καμία αμφιβολία μία από τις πιο όμορφες περιόδους της ζωής τους με την ανακοίνωση της τραγουδίστριας, πως δηλαδή θα γίνει μητέρα να κατακλύζει τα μέσα (δείτε εδώ πως το ανακοίνωσε).

Οι μέρες περνούν και πλέον η Ελένη κάνει πολύ πιο άνετα αναρτήσεις στον λογαριασμό της στο instagram με την τελευταία να μας δείχνει το σαλόνι από το σπίτι, που μένει εκείνη και σε πολύ λίγο καιρό και το παιδάκι της (δείτε εδώ το υπέροχο σπίτι της).

Σε κάθε περίπτωση, η Ελένη Φουρέιρα έχε κάνει την υπέρβαση δεδομένου ότι έχει μείνει για τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα εκτός της πίστας αλλά και των στούντιο, που ήταν καθημερινή της συνήθεια (δείτε εδώ ποιο θα είναι το φύλο του παιδιού).

Λίγο μετά λοιπόν την κυκλοφορία μιας πολύ ευχάριστης είδησης, την οποία άφησε η ίδια να μαθευτεί έγινε γνωστό, κάτι που θα έφερε χαμόγελο στα χείλη της.

Αρχικά λοιπόν, η ίδια η Φουρέιρα μέσα από ένα insta story επισημοποίησε, πως από το 2023 θα ξεκινήσει το live tour της, το οποίο και είχε αναβάλει λόγω της εγκυμοσύνης.

Η ευχάριστη ανακοίνωση για την Ελένη Φουρέιρα

Επιπλέον, την Τετάρτης 28/12 κυκλοφόρησαν ξανά - σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα - ευχάριστα νέα για την εγκυμονούσα σχετικά με μία μεγάλη επιτυχία της.

Το τραγούδι της ''Αεράκι'' ακούγεται στη νέα ταινία του Daniel Craig! Η ταινία γυρίστηκε στις Σπέτσες και στο Πόρτο Χέλι, σε σκηνοθεσία Rian Johnson και είναι πλέον διαθέσιμη στο Netflix. Μάλιστα, κατέκτησε την κορυφή του Netflix στην Ελλάδα, καθώς σε χρόνο – ρεκόρ βρέθηκε στο no1 του top10 των ταινιών.