«Θα τον πούνε φλούφλη αν γίνει λίγο τρυφερός με...» - "Απασφάλισε" ο Φώτης Σεργουλόπουλος

«Προσπαθούσα να σκεφτώ πότε με φίλαγε ο μπαμπάς μου»

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
«Θα τον πούνε φλούφλη αν γίνει λίγο τρυφερός με...» -

Ο Φώτης Σεργουλόπουλος βρέθηκε ως καλεσμένος στην εκπομπή της ΕΡΤ, Μαμά-δες, το Σάββατο 31/12, λίγο πριν την εκπνοή του χρόνου, και πέρα από την ερωτική του ζωή, μίλησε για την σχέση του με τον γιο του, απαντώντας και για το γεγονός πως τον έχει ασφαλίσει στην Γαλλία, αλλά και δίνοντας έμφαση στον τρόπο που τον μεγαλώνει, με βάση τα πρότυπα που είχε ο ίδιος ως παιδί.

Πιο συγκεκριμένα, αναφέρθηκε στην αντιμετώπιση του δικού του μπαμπά απέναντί του όταν ήταν μικρός, εξηγώντας πως δεν θυμάται να είναι πολλές οι φορές που τον φιλούσε ή που του προσέφερε γενικότερα αυτό το χάδι που χρειάζεται ένας μικρός άνθρωπος.

Οι δηλώσεις του Φώτη Σεργουλόπουλου για την πατρότητα

«Δεν είμαι μπαμπακουτσίνος, εντάξει, δεν κάνω τέτοια πολλά. Φιλάω πολύ, αγκαλιάζω πολύ, στηρίζω πολύ, δηλώνω αγάπη και θαυμασμό. Θέτω όρια αλλά αισθάνομαι πως η αγάπη προς το παιδί είναι σαν να είσαι ερωτευμένος. Το να είσαι εκεί, να ζηλεύεις λίγο αν κάνει κάτι ή σου πει «δεν σε θέλω πια», "δεν είσαι τόσο καλός όπως πριν". Δηλαδή στον έρωτα συμβαίνουν τα ίδια πράγματα γιατί είναι μια σχέση μοναδική», είπε αρχικά.

Και συμπλήρωσε: «Χαίρομαι που βλέπω και πολλούς μπαμπάδες οι οποίοι συμμετέχουν πολύ ενεργά. Σκεφτόμουν πρόσφατα, γιατί κάθε βράδυ θα πούμε ένα παραμύθι και είναι η χαρά μας, πως τον δικό μου μπαμπά δεν τον είδα έτσι ποτέ και μου έχει λείψει αυτό. Προσπαθούσα να σκεφτώ πότε με φίλαγε ο μπαμπάς μου. Αυτό βέβαια δεν έκανε εμένα να μην είμαι τρυφερός στο παιδί μου. Ίσα ίσα που με έκανε να είμαι περισσότερο και να λέω πως αυτό πρέπει να του το δώσω».

«Αυτή η τρυφερότητα του πατέρα… Δεν θα χάσει ο πατέρας ούτε από τη θέση στην οικογένεια ούτε στην κοινωνία ούτε θα τον πούνε φλούφλη αν ασχοληθεί και γίνει λίγο τρυφερός με το παιδί του», κατέληξε.