Ακόμα δεν έφτασε στον Άγιο Δομίνικο και ξεκίνησε τις αναρτήσεις - Το μήνυμα στήριξης του Δάντη στην Ασημίνα

Η φωτογραφία που δημοσίευσε ο τραγουδιστής στα social media

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Ακόμα δεν έφτασε στον Άγιο Δομίνικο και ξεκίνησε τις αναρτήσεις - Το μήνυμα στήριξης του Δάντη στην Ασημίνα

Πρεμιέρα αναμένεται να κάνει την Κυριακή 8 Ιανουαρίου στις 21:00 στον ΣΚΑΪ το Survivor All Star, με το τηλεοπτικό κοινό να περιμένει πως και πως να δει ξανά τους καλύτερους παίκτες του ριάλιτι επιβίωσης να αγωνίζονται και πάλι.

Μάλιστα, σήμερα 3/1 το πρωί αναχώρησαν όλοι οι παίκτες οι οποίοι είναι έτοιμοι να ξαναζήσουν την μοναδική αυτή εμπειρία και μάλιστα κυμαίνονται ηλικιακά από τα 23 μέχρι και τα 49 έτη και όπως είδαμε εμφανίστηκαν στο αεροδρόμιο casual ντυμένοι, με αθλητικά και κάποιοι είχαν και λίγο ύφος - δείτε εδώ αποκλειστικές φωτογραφίες.

Όπως αποκαλύφθηκε στο «Πρωινό μας» παίχτης από την πρώτη 6άδα των ανδρών συμμετεχόντων, κάλεσε την παραγωγή και τους δήλωσε πως δε θα βρίσκεται σε διπλανή θέση στο αεροπλάνο, με παίχτη από τη δεύτερη 6άδα (δείτε εδώ τις αποκαλύψεις του Γιώργου Λιανού).

Η ανάρτηση του Χρήστου Δάντη για την Ασημίνα Χατζηανδρέου λίγο μετά την αναχώρησή της για το Survivor All Star

Ανάμεσά λοιπόν στα "αστέρια" του φετινού κύκλου είναι φυσικά και η Ασημίνα Χατζηανδρέου η οποία για ακόμη μια φορά έχει στο πλευρό της τον πιο θερμό υποστηρικτή της, τον Χρήστο Δάντη.

Ο γνωστός τραγουδιστής λίγες ώρες μετά την αναχώρηση της αγαπημένης του, θέλησε να της στείλει ένα μήνυμα μέσα από τα social media, δείχνοντας από τώρα την υποστήριξή του. Συγκεκριμένα, ο Χρήστος Δάντης δημοσίευσε μια φωτογραφία της από το Survivor όπου έγραψε χαρακτηριστικά: «Και πάλι στο στοιχείο σου, στους αγώνες. Εύχομαι να γυρίσεις όπως πρέπει, νικήτρια».

Η ανάρτηση του Χρήστου Δάντη για την Ασημίνα Χατζηανδρέου λίγο μετά την αναχώρησή της για το Survivor All Star

Μάλιστα, ο τραγουδιστής βρέθηκε σήμερα στο αεροδρόμιο για να την αποχαιρετήσει λίγο πριν πάρει το αεροπλάνο για να ταξιδέψει στον Άγιο Δομίνικο και όταν η δημοσιογράφος ρώτησε την νεαρή παίκτρια αν θα της λείψει ο Χρήστος Δάντης, εκείνη ξέσπασε σε κλάματα και δεν μπορούσε να πει ούτε μια λέξη από την συγκίνηση της. Μόνο έκανε νοήματα που έλεγαν πολλά... (δείτε εδώ το βίντεο με τα κλάματα της Ασημίνας).