«Κάποιος πίστευε ότι επειδή κάνω τηλεόραση, έχω κοιμηθεί με...» - Η εξομολόγηση της Ελεονώρας Μελέτη που άφησε άφωνους τους συνεργάτες της

«Παιδιά, μην με κοιτάτε σαν να είσαστε ροφοί! Δεν το έχετε ξανακούσει ποτέ;»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Κάποιος πίστευε ότι επειδή κάνω τηλεόραση, έχω κοιμηθεί με...» - Η εξομολόγηση της Ελεονώρας Μελέτη που άφησε άφωνους τους συνεργάτες της

Σε μια ενδιαφέρουσα και απρόσμενη αποκάλυψη προχώρησε το πρωί της Παρασκευής 6/1 η Ελεονώρα Μελέτη μέσα από την εκπομπή της, με αφορμή την εφ' όλης της ύλης συνέντευξη της Γιούλης Ηλιοπούλου στο Mega Καλημέρα.

«Είμαι στο θέαμα από το λύκειο και ο χώρος είναι δύσκολος, θα προτιμούσα η κόρη μου να είναι σε έναν πιο ασφαλή χώρο. Όταν είδα την κόρη μου πρώτη φορά στο θέατρο έβαλα τα κλάματα. Τελευταία τηλεοπτική μου εμφάνιση ήταν στο «Καλημέρα ζωή» το 2003. Όταν ήμουν στην τηλεόραση είχαμε φτάσει στο 67%. Ήρθαν κάποιες προτάσεις, αλλά έπρεπε να έρθουν πιο πολλές.

Όλη μου η ζωή ήταν μία σεξουαλική παρενόχληση, έχω πετάξει καρέκλες στο κεφάλι παραγωγού», είπε χαρακτηριστικά η γνωστή ηθοποιός και μάλιστα η τελευταία δήλωσή της περί παρενόχλησης έκανε την παρουσιάστρια να τοποθετηθεί για τον χώρο των media και το μεγάλο άγχος που είχε αναφορικά με το ξεκίνημά της, ενώ χθες 5/1 προχώρησε και σε μια απίστευτη αποκάλυψη για την εγκυμοσύνη της.

Η αποκάλυψη της Ελεονώρας Μελέτη

«Πέφτετε από τα σύννεφα που το ακούτε αυτό; Γιατί η Γιούλη Ηλιοπούλου δούλευε σε μία περίοδο στην τηλεόραση και στο θέατρο που λίγο πολύ, όταν κάποιος γνωστοποιούσε στην οικογένειά του ότι σκοπεύει να ασχοληθεί με τον καλλιτεχνικό χώρο, το έλεγαν… Εγώ θεωρώ ότι όταν ξεκινήσαμε, δεν μπήκαμε ανυποψίαστοι στον χώρο. Δηλαδή τα είχαμε ακούσει, τα ξέραμε, τα θεωρούσαμε και λίγο πιο αναμενόμενα να το πω έτσι» είπε αρχικά η Ελεονώρα Μελέτη.

«Δηλαδή οι δικοί σου γονείς, όταν τους είπες ότι θα ασχοληθείς με τη δημοσιογραφία, σου είπαν να μην το κάνεις γιατί ακούγονται διάφορα;» ρώτησε την παρουσιάστρια η Άννα Ζηρδέλη, με την πρώτη να απαντά:

«Εγώ γαλουχήθηκα σε μία περίοδο της τηλεόρασης που έλεγαν ότι εάν δεν κοιμηθείς με κάποιον, δεν πρόκειται να προχωρήσεις. Τι εννοείς; Και το μεγάλο μου άγχος είναι, μήπως κάποιος πίστευε ότι επειδή κάνω τηλεόραση, έχω κοιμηθεί με κάποιον σε καίρια θέση. Παιδιά, μην με κοιτάτε σαν να είσαστε ροφοί! Δεν το έχετε ξανακούσει ποτέ; Τότε, γιατί σας φαίνεται σαν να λέω κάτι που δεν το έχετε ξανακούσει;».