Εκτός "Ελένης" ο Σάββας Πούμπουρας - Τι συνέβη

Η ανακοίνωση της Ελένης Μενεγάκη

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Εκτός

Η πρώτη εκπομπή για το 2023 ξεκίνησε για την Ελένη Μενεγάκη και τους συνεργάτες της στο πλατό του MEGA για την "Ελένη", ωστόσο ξεκίνησε με απουσίες. Οι περισσότεροι βρέθηκαν στο στούντιο, καλωσόρισαν το κοινό τους ξανά και συζήτησαν για το πως πέρασαν τις γιορτές με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο να μιλά με την παρουσιάστρια για τα κιλά των εορτών που απέκτησαν και οι δύο (δείτε εδώ την πρόβλεψη που είχε κάνει για εκείνον).

Πιο συγκεκριμένα, η ίδια παρατήρησε ότι ο συνεργάτης της «τσίμπησε» αρκετά τα Χριστούγεννα και τον ρώτησε αν έφαγε μιας και είναι γνωστό ότι εκείνος προσέχει πολύ τη διατροφή του και το τελευταίο διάστημα φαίνεται πως είχε χάσει πολλά κιλά.

Γιατί απουσιάζει ο Σάββας Πούμπουρας από την "Ελένη"

Ο ίδιος, τότε, τόνισε ότι, πράγματι, έφαγε και πήρε κιλά, ενώ και η Ελένη Μενεγάκη δεν δίστασε να πει με την σειρά της ότι πέρασε τέλεια με την οικογένειά της, δίχως να αναφέρει τον εξωτικό προορισμό που πήγε, και επεσήμανε πως και εκείνη πήρε κάποια κιλά, αλλά δεν την ενοχλεί διότι είναι ευτυχισμένη: «Και εγώ πήρα κιλά, αλλά δεν με πειράζει», είπε χαρακτηριστικά.

Παρόλα αυτά, στη συνέχεια, πήρε ξανά τον λόγο για να εξηγήσει πως από την σημερινή (9/1) εκπομπή λείπει ο Σάββας Πούμπουρας. Ο φίλος και συνάδελφός της απουσιάζει, διότι δεν αισθανόταν πολύ καλά και επέλεξε να παραμείνει στο σπίτι του μέχρι να αναρρώσει και να μπορεί να επιστρέψει ακόμη πιο δυνατός από πριν.

Ειδικότερα, επισήμανε πως είναι άρρωστος, αλλά θέλει να πιστεύει και ευελπιστεί πως την Τετάρτη (11/1) θα είναι κανονικά στο πόστο του.

Η απάντηση του Σάββα για τον "τσακωμό" Μενεγάκη με Ουγγαρέζο στο MEGA

Χαμός επικράτησε πριν από λίγες ημέρες, όταν ο Δημήτρης Ουγγαρέζος ξεκίνησε να "εξαφανίζεται" από το πλατό της εκπομπής της Ελένης Μενεγάκη στο MEGA. Τότε λοιπόν, άρχισαν οι πρωινές εκπομπές να κάνουν ρεπορτάζ για να μάθουν τι συνέβη.

Οι φήμες λοιπόν περί κόντρας ανάμεσα τους άρχισαν να φουντώνουν όταν ο δημοσιογράφος ξεκίνησε να κάνει δική του ενότητα και όταν βγήκε στον αέρα για να μεταφέρει τις ειδήσεις του, η κάμερα έδειξε την Ελένη να φεύγει από το πλατό, με τους συνεργάτες της να παθαίνουν σοκ.

Η Αφροδίτη Γραμμέλη λίγες ημέρες πριν, αποκάλυψε το παρασκήνιο πίσω από όλα αυτά. Όπως είπε, πραγματοποιήθηκε μια σύσκεψη και η παρουσιάστρια ζήτησε από τους συνεργάτες της να είναι πιο ενεργοί κατά τη διάρκεια της εκπομπής. Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος απάντησε με τρόπο που ενόχλησε την παρουσιάστρια και από εκείνη τη στιγμή ξεκίνησε μια δυσκολία στη σχέση τους.

Μετά τα όσα ακούστηκαν και ειπώθηκαν από τις εκπομπές, η Ελένη Μενεγάκη που δεν απαντάει σε τίποτα που να αφορά το όνομα της, δημοσίευσε στο Instagram μια φωτογραφία αφήνοντας την σπόντα της σχετικά με τις σχέσεις τους.

Η εκπομπή Πρωινό μας λοιπόν, συνάντησε τον Σάββα Πούμπουρα σε δημόσια εκδήλωση για καλό σκοπό και δεν γινόταν να μην τον ρωτήσουν τι συμβαίνει, αφού κανείς δεν μιλάει ξεκάθαρα.

Έπειτα από ερώτηση σχετική που δέχτηκε, η αμηχανία του ήταν φανερή. Αρχικά προσπάθησε να αλλάξει την συζήτηση λέγοντας «Με είδες εδώ τι τρίπλες που έκανα;», με τον δημοσιογράφο να ρωτά ξανά, θέλοντας να πάρει απάντηση. Μετά λοιπόν από μια μικρή παύση, δεν δίστασε να πει «Σου έχουν πει πως και η μη απάντηση είναι απάντηση πολλές φορές;».

Όσον αφορά την ροή της εκπομπής ανέφερε «Κάθε χρονιά είναι διαφορετική, δεν χρειάζεται να βάζουμε πρόσημο».