«Αυτό που εισπράττω φέτος είναι ότι οι παίκτες...» - Το "φαρμακερό" σχόλιο της Μπέτυς Μαγγίρα για το Survivor All Star

Απογοητευμένη η παρουσιάστρια με τον φετινό κύκλο

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Αυτό που εισπράττω φέτος είναι ότι οι παίκτες...» - Το

Πανζουρλισμό έχει προκαλέσει το Survivor All Star, το οποίο παρόλο που βρίσκεται στον αέρα μόλις δύο ημέρες, έχει ήδη κάνει τους πάντες να μιλούν για αυτό, ενώ η τηλεθέαση που έκανε στην πρεμιέρα έσπασε ρεκόρ (δείτε εδώ συγκεκριμένα όσο έκανε).

Όπως είναι φυσικό και επόμενο, οι πρωινές εκπομπές έχουν μπει στον χορό του σχολιασμού μιας και έχουν ξεκινήσει ήδη οι πρώτες κλίκες και οι εντάσεις.

Το σχόλιο της Μπέτυς Μαγγίρα για το Survivor All Star

Έτσι λοιπόν με την σειρά της και η Μπέττυ Μαγγίρα έκανε το δικό της σχόλιο για το φετινό ριάλιτι επιβίωσης, αναφέροντας χαρακτηριστικά πως:

«Αυτό που εισπράττω φέτος είναι ότι οι παίκτες είναι σαν να μην έχουν πάθος. Σαν να μην ήθελαν να πάνε».

Να σημειώσουμε πως τα επόμενα επεισόδια του Survivor All Star αναμένονται ανατρεπτικά μιας κύμφωνα με τα τελευταία spoiler ο Μάριος Πρίαμος έχει έρθει πολύ κοντά ερωτικά με συμπαίκτρια του - δείτε εδώ ποια είναι - ενώ θα έχουμε και μια συγκλονιστική οικειοθελή αποχώρηση.

Απόψε 10/1 σύμφωνα με το trailer θα γίνει η αποχώρηση που αναφέρθηκε παραπάνω. Η πρώτη αποχώρηση από το νησί δεν θα είναι εξαιτίας του κοινού αλλά λόγω μιας προσωπικής απόφασης. Ένας από τους συμμετέχοντες φαίνεται πως δεν αντέχει, έχει φτάσει στα όριά του.

Το όλο θέμα θα διαδραματιστεί στο συμβούλιο του νησιού. Ένα πρόσωπο περνάει δύσκολα τόσο ψυχολογικά όσο και σωματικά. Ο Γιώργος Λιανός θα περιμένει την απάντησή του: Θα μείνει ή θα φύγει; Θα φύγε!

Όσον αφορά όμως την αποχώρηση μετά το αγώνισμα της ασυλίας, θα είναι ανατρεπτική. Η ομάδα που θα χάσει όπως ήδη σας έχουμε πληροφορήσει είναι η Μπλε η οποία θα ψηφίσει ακόμη δυο συμπαίκτες της.

Εμείς στο Youweekly.gr σας έχουμε το ένα από τα δυο πρόσωπα και αυτό είναι του... δείτε εδώ!