Survivor All Star: Του έκανε παρατήρηση η παραγωγή - Κίνησε υποψίες ο Γιώργος Ασημακόπουλος με τις καραμέλες που είχε στην κατοχή του

Το κόλπο που σκαρφίστηκε δεν του βγήκε σε καλό

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Survivor All Star: Του έκανε παρατήρηση η παραγωγή - Κίνησε υποψίες ο Γιώργος Ασημακόπουλος με τις καραμέλες που είχε στην κατοχή του

Το Survivor All Star έχει κάνει χαμό ακόμα δεν ξεκίνησε και όλες οι εκπομπές αλλά και τα μέσα ενημέρωσης γενικότερα ασχολούνται με το παιχνίδι, τους παίκτες που ήδη βρίσκονται σε αυτό, εκείνους που θα μπουν στη συνέχεια, αλλά και τις αμοιβές και τις ίντριγκες που συμβαίνουν ανάμεσά τους πίσω από τις κάμερες.

Την ίδια ώρα που η οικειοθελής αποχώρηση της Βρισηίδας Ανδριώτου έχει προκαλέσει πανικό (δείτε εδώ τι της ψιθύρισε ο Σπύρος Μαρτίκας μετά την ανακοίνωσή της), λοιπόν, "έσκασε" άλλη μία βόμβα, κατά την οποία υπάρχουν ανησυχίες πως ορισμένοι από τους διαγωνιζόμενους παίρνουν ουσίες για να αντέξουν.

Γιατί έκανε παρατήρηση η παραγωγή στον Γιώργο Ασημακόπουλο στο Survivor All Star

Και σαν να μην έφτασαν όλα αυτά, διέρρευσε ένα ακόμα σοκαριστικό κόλπο το οποίο χρησιμοποίησε ο Γιώργος Ασημακόπουλος για να καταφέρει να αποκτήσει ή να διατηρήσει την ενέργειά του. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Γρηγόρη Μπάκα στο Πρωινό του ΑΝΤ1 ο ίδιος προμηθεύτηκε από την παραγωγή κάτι καραμέλες.

Πιο συγκεκριμένα, κάθε παίκτης έχει δικαίωμα σε δύο καραμέλες για τον λαιμό εφόσον παραπονεθεί για αυτό. Οι καραμέλες, όμως, αυτές περιέχουν ζάχαρη που δίνει ενέργεια και ο Ασημακόπουλος δεν δίστασε λεπτό και ζήτησε, όχι μία ούτε δύο, αλλά πήρε 10!

Το αποτέλεσμα ήταν να του κάνει παρατήρηση η παραγωγή. «Ένιωθα εντελώς χαζός αυτό το πράγμα που το συζήτησα με τον Γρηγόρη», είπε ο Χάρης Γιακουμάτος που ήταν παρών στη συζήτηση.

Δείτε εδώ ποιος παίκτης θα αποχωρήσει σήμερα 11/1.

Ποια ομάδα κερδίζει απόψε

Δεν έχει κλείσει καν εβδομάδα στον τηλεοπτικό αέρα κι έχουν συμβεί τα πάντα! Από τσακωμοί μέχρι ατυχήματα και... οικειοθελής αποχωρήσεις. Αυτό είναι το Survivor All Star, ανατρεπτικό όσο δεν πάει! Τετάρτη σήμερα (11/1) και θα πραγματοποιηθεί το πρώτο αγώνισμα επάθλου φαγητού.

Την Κυριακή είχαμε τον πρώτο αγώνα ασυλίας στον οποίο νίκησαν οι Κόκκινοι, οι Μπλε έριξαν στον τάκο τον Περικλή Κονδυλάτο. Την Δευτέρα είχαμε τον δεύτερο αγώνα ασυλίας όπου έχασαν οι Κόκκινοι και ψήφισαν την Κώστα Παπαδόπουλο ενώ το βράδυ της Τρίτης ολοκληρώθηκαν οι ασυλίες με τον τρίτο και τελευταίο αγώνα. Ηττημένοι για ακόμα μια φορά οι Μπλε έδωσαν ακόμα δυο παίκτες τους υποψήφιους προς αποχώρηση (δείτε εδώ ποιους) και κάπως έτσι συμπληρώθηκε η πρώτη τετράδα, για την πρώτη αποχώρηση του ριάλιτι.

Να σημειωθεί, βέβαια, πως την έκπληξη - για όσους δεν διαβάζουν Youweekly.gr γιατί εμείς το είχαμε γράψει πρώτοι - έκανε η Βρισηίδα Ανδριώτου που αποφάσισε να αφήσει μόνο στον Άγιο Δομίνικο τον σύζυγό της και αποχώρησε οικειοθελώς (δείτε εδώ το βίντεο με το τρυφερό φιλί και την αγκαλιά στον Μαρτίκα). Τέλος πάντων, δεν το περιμέναμε από τόσο νωρίς αλλά συμβαίνουν κι αυτά.

Survivor All Star spoiler 11/1: Ποια ομάδα κερδίζει απόψε

Και κάπως έτσι φτάνουμε στη σημερινή ημέρα που οι Μπλε - μιας και δε νίκησαν από τον πρώτο αγώνα ούτε φαγητό ούτε φωτιά - έχουν μια ευκαιρία να φάνε και να το ευχαριστηθούν. Απόψε οι δυο ομάδες θα δώσουν σκληρή μάχη για το έπαθλο και σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Youweekly.gr οι Μπλε θα παραμείνουν νηστικοί αφού οι Κόκκινοι θα κάνουν ακόμα μια σερί νίκη.