Εκείνες χόρευαν και τραγουδούσαν και εκείνος τις κερνούσε σφηνάκια στην πίστα - Τι συνέβη με την Άννα Βίσση και την Άντζελα Δημητρίου στα μπουζούκια

"Τα έσπασαν" κανονικότατα!

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Εκείνες χόρευαν και τραγουδούσαν και εκείνος τις κερνούσε σφηνάκια στην πίστα - Τι συνέβη με την Άννα Βίσση και την Άντζελα Δημητρίου στα μπουζούκια

Η Άννα Βίσση είναι μία από τις πιο σπουδαίες ερμηνεύτριες στην Ελλάδα. Αυτό το διάστημα εμφανίζεται στο Γκάζι σε νυχτερινό κέντρο, ωστόσο όποτε έχει χρόνο περνάει και από τα υπόλοιπα μαγαζιά και διασκεδάζει (δείτε εδώ τι συνέβη με τον Βασίλη Μπισμπίκη στα μπουζούκια που τραγουδάει η Δέσποινα Βανδή).

Στο μαγαζί που βρίσκεται η ίδια κάθε βδομάδα, ωστόσο, την επισκέφθηκε αυτή τη φορά μία γυναίκα η οποία έγραψε την δική της ιστορία στην μουσική, αλλά και στην πίστα του Just The 2 of Us αυτή τη χρονιά. Ο λόγος για την Άντζελα Δημητρίου, η οποία έφτασε ντυμένη με μαύρο εντυπωσιακό κοστούμι, ανέβηκε στην πίστα και έκανε χαμό στο πλευρό της.

Τι έγινε με την Άννα Βίσση και την Δημητρίου στα μπουζούκια

Ο Χάρης Σιανίδης ήταν εκεί και απαθανάτισε τα στιγμιότυπα, τα οποία δημοσίευσε και στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, τραβώντας σε βίντεο και την στιγμή που ο Ανδρέας Γεωργίου, που βρισκόταν επίσης στο κέντρο εκείνη τη στιγμή, σηκώθηκε, έκανε "ντου" στην σκηνή κρατώντας έναν δίσκο γεμάτο σφηνάκια και άρχισε να κερνάει τις τραγουδίστριες μέχρι να τα τελειώσουν ένα ένα.

«Θα ήθελα να συνεργαστώ ξανά με την Άννα Βίσση και τον Σταμάτη τον Γονίδη. Έχουμε κάνει τεράστια επιτυχία μαζί. Η Άννα είναι σαν κι εμένα αυθόρμητη, δοτική στον κόσμο, είναι μία γυναίκα cult όπως είμαι κι εγώ και ταιριάζουμε και στις φωνές. Όταν δουλεύαμε στον μικρό Διογένη ήταν για μένα ό,τι καλύτερο», είχε πει σε παλαιότερη συνέντευξή της η Άντζελα Δημητρίου.

Άντζελα Δημητρίου Άννα Βίσση

Άντζελα Δημητρίου Άννα Βίσση Γεωργίου
Instagram / Χάρης Σιανίδης

Άντζελα Δημητρίου Άννα Βίσση Γεωργίου σφηνάκια
Instagram / Χάρης Σιανίδης

Συνέβη το 1996 - To άγνωστο περιστατικό ανάμεσα στην Άντζελα και στην Καίτη Γαρμπή

Ο Φοίβος έχει καταφέρει να συνδέσει το όνομα του με τις μεγαλύτερες επιτυχίες των Ελλήνων τραγουδιστών, αφού τα περισσότερα από τα κομμάτια, που έχει γράψει στην καριέρα του γίνονται σε ασύλληπτο χρόνο Νο1 στα charts.

O συνθέτης παραχώρησε μία εφ' όλης της ύλης συνέντευξη στο Καλύτερα δε γίνεται την Κυριακή 11/12 στον Alpha μιλώντας για γνωστά και άγνωστα σημεία της πορείας του.

Αφού εξήγησε για ποιον λόγο δεν έχει γράψει μέχρι σήμερα τραγούδι στην Άννα Βίσση (διαβάστε εδώ όλη την αλήθεια) στη συνέχεια εξήγησε, πως υπήρχε ένα τραγούδι, που προοριζόταν για την Άντζτελα Δημητρίου και εν τέλει βρέθηκε στα χέρια της Καίτης Γαρμπή (δείτε εδώ την νέα σπόντα της Άντζελας στην Καίτη και στο Just).

Να θυμίσουμε στο σημείο αυτό, πως οι δύο τραγουδίστριες έχουν χαράξει λαμπρούς δρόμους στο τραγούδι με τον κόσμο να γεμίζει τα μαγαζιά, όπου και αν έχουν βρεθεί και οι δύο ξεχωριστά.

Φέτος τις απολαύσαμε στο J2US στον Alpha την Καίτη από την κριτική επιτροπή και την Άντζελα στο ρόλο της διαγωνιζόμενης. Η αλήθεια είναι, πως έχουν ανάψει τα αίματα κάποιες φορές ανάμεσα τους (δείτε εδώ το πρώτο σκηνικό), αλλά δεν ξέρουμε αν τελικά τις χωρίζουν και ιστορίες του παρελθόντος, όπως αυτή που μοιράστηκε ο Φοίβος ή αν απλά πειράζονται στο πλατό του show.

«Το «Χαμένα» έχει άλλη ιστορία. Δεν το είχα γράψει για την Καίτη Γαρμπή, αλλά για την Άντζελα. Δεν το είχε πάρει ο Γιάννης Δουλάμης και κάποια στιγμή μετά από καιρό μου λέει, να δώσουμε αυτό το χασάπικο που είχες κάνει για την Άντζελα στην Καιτούλα; Εγώ όλο ναι έλεγα σε ό,τι μου έλεγε. Γύρισα σπίτι, άνοιξα το computer τότε κι έβαζα συνέχεια να παίζει το κομμάτι για να καταλάβω τι είναι το χασάπικο. Δεν είχα καμία σχέση με την ελληνική μουσική», ανέφερε ο Φοίβος.

Το τραγούδι, που όπως και πολλά άλλα για αλλού γράφτηκε αλλά αλλού κατέληξε...