Survivor All Star: Ξέσπασαν σε κλάματα στο αεροδρόμιο - Η αντίδραση της Βαλαβάνη όταν την ρώτησαν για τον Βασάλο

Τι συνέβη;

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
Survivor All Star: Ξέσπασαν σε κλάματα στο αεροδρόμιο - Η αντίδραση της Βαλαβάνη όταν την ρώτησαν για τον Βασάλο

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη πριν από λίγες ώρες έφτασε στην Ελλάδα, μετά από την αποχώρηση της από το Survivor All Star (δείτε εδώ το στιγμιότυπο) και στο αεροδρόμιο δεν γινόταν να μην την περιμένουν οι δικοί της άνθρωποι, δηλαδή φίλοι και οικογένεια.

Ξεκίνησαν τα κλάματα στο αερόδρόμιο με την επιστροφή της Ευρυδίκης Βαλαβάνη στην Ελλάδα

Όπως είδαμε μέσα από την ψυχαγωγική εκπομπή «Open Weekend» κατα την επιστροφή της Ευρυδίκης Βαλαβάνη στην Ελλάδα μετά την αποχώρηση της από το ριάλιτι επιβίωσης, μόλις την αντίκρυσαν οι δικοί της άνθρωποι ξεσκασαν σε κλάματα.

Η δημοσιογράφος και επιχειρηματίας, μόλις είδε τις φίλες της τσίριξε και τις πήρε αγκαλιά, με αποτέλεσμα να μην μπορούν να συγκρατήσουν τα δάκρυα τους, που είδαν την φίλη τους.

Στην ερωτήσεις των ρεπόρτερ, η Ευριδίκη Βαλαβάνη δεν έδωσε κάποια ουσιαστική απάντηση. Στο μόνο που απάντησε ήταν εάν περίμενε ότι θα αποχωρήση και είπε ότι δεν το περίμενε καθόλου.

«Όχι, δεν περίμενα καθόλουότι θα αποχωρήσω τόσο γρήγορα.», απάντησε η Ευρυδίκη Βαλαβάνη.

Σχετικά με τον Κωνσταντίνο Βασάλο, η Ευριδίκη Βαλαβάνη απέφυγε οποιαδήποτε αναφορά σε αυτόν και είπε με χιουμοριστικό τρόπο, ότι ρωτάνε πολλά, ενώ πριν από μερικές μέρες είχε μιλήσει ξεκάθαρα για το τι συμβαίνει μεταξύ τους (δείτε εδώ τα λόγια της).

«Ελένη, ρωτάς πολλά αστο», συμπλήρωσε η πρώην παίκτρια του Survivor All Star (δείτε εδώ τον φημολογούμενο νέο της σύντροφο).

Αφού λοιπόν γύρισε σπίτι της, τακτοποίησε τα πράγματα της και αγκάλιασε την γάτα της που είχε σχεδόν από την αρχή της σχέση της με τον Κωνσταντίνο Βασάλο, ξεκίνησε να κάνει τις πρώτες αναρτήσεις στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Εκτός από τις αναρτήσεις όμως που έκανε με την γατούλα της, δημοσίευσε και το δώρο που έλαβε τα μεσάνυχτα. Πρόκειται για μια ανθοδέσμη με κατακόκκινα λουλούδια.

Ευρυδίκη Βαλαβάνη σπίτι

Ευρυδίκη Βαλαβάνη ανθοδέσμη