Survivor All Star: «Αυτό γινόταν αρκετές φορές» - Αποκάλυψη "βόμβα" από τον Γιώργο Λιανό για την Καρολίνα Καλύβα & τον Μάριο Πρίαμο

Σκέφτομαι μήπως έχουμε αφίξεις και δεν θα το αντέξω»

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Survivor All Star: «Αυτό γινόταν αρκετές φορές» - Αποκάλυψη

Το "καυτό" φιλί του Μάριου Πρίαμου Ιωαννίδη με την Καρολίνα Καλύβα στο Survivor All Star είναι το επίμαχο θέμα που συζητούν όλοι αυτές τις ημέρες. Οι δυο τους δεν απολογήθηκαν καν για την κίνησή τους, εφόσον πιθανώς να μη γνωρίζουν πως έχει προβληθεί αυτή η στιγμή τους και νομίζουν πως έχει γίνει γνωστή μόνο η συνάντησή τους στο δάσος.

Οι συγκεκριμένοι παίκτες έχουν σχέσεις έξω από το παιχνίδι και η συμπεριφορά τους έχει προκαλέσει πολλές και έντονες αντιδράσεις. Ο Μπο χώρισε στον αέρα της τηλεόρασης, ενώ η σύντροφος του Κύπριου (δείτε εδώ ποια είναι), αν και δεν βγήκε ποτέ να επιβεβαιώσει την σχέση τους, δείχνει να τον έχει διαγράψει πια από τη ζωή της (δείτε εδώ την ανάρτησή της μετά από την προβολή του φιλιού).

Οι αποκαλύψεις του Λιανού για το φιλί της Καρολίνας και του Πρίαμου στο Survivor All Star

Ο Γιώργος Λιανός, ο οποίος ζει όλο αυτό το σκηνικό από κοντά, μίλησε στην ραδιοφωνική εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου και τα λόγια του προβλήθηκαν στο Πρωινό μας στο ΣΚΑΪ την Δευτέρα 23/1. Ο ίδιος έκανε μεγάλες αποκαλύψεις σχετικά με το πώς τους εντόπισαν στη ζούγκλα και ποια ήταν τα συναισθήματα όλων στο συμβούλιο όπου τους δόθηκε και τελεσίγραφο, ενώ μίλησε και για νέες αφίξεις που τρομάζουν, αφήνοντας υπονοούμενα για την κοπέλα του Μάριου Πρίαμου.

«Είχαμε πληροφορίες ότι αυτό γινόταν αρκετές φορές, απλά έτυχε να το έχουμε και σε κάμερα και έπρεπε να κάποιο τρόπο να τους πούμε “μαζευτείτε από την ζούγκλα, μην έχουμε τίποτα άλλο”.

Είναι πολύ πυκνό. Πως κατάφεραν και φτάσανε μέχρι εκεί; Είναι μια παρατημένη καλύβα του μεξικάνικου Survivor που έγινε πριν από 2 χρόνια. Έχει ρημάξει. Πως την βρήκαν; Πως χωθήκαν μέσα στα αγκάθια; Πιο πολύ έπαιξε στο πρόγραμμα, γιατί έγινε σύσταση 1-2 φορές και από τη στιγμή που βρέθηκε το βίντεο, αποφασίστηκε να ανακοινωθεί στο συμβούλιο σε φάση πως αν το ξανακάνετε θα την πληρώσει όλη η ομάδα. Νομίζω πως τα πλάνα ήταν από drone. Ήταν άβολο για όλους μας», είπε αρχικά.

Στη συνέχεια ρωτήθηκε για το κορίτσι του Κύπριου και ανέφερε: «Ασχολούμαι με αυτή την κατάσταση θέλοντας και μη. Σκέφτομαι μήπως έχουμε αφίξεις και δεν θα το αντέξω».