Με τζιν μπουφάν, τζιν παντελόνι και την φουσκωμένη της κοιλίτσα έξω - Η νέα εμφάνιση της Ελένης Φουρέιρα στον 9ο μήνα

Η εγκυμοσύνη την έχει κάνει πιο όμορφη από ποτέ

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency

Διανύει τον τελευταίο μήνα της εγκυμοσύνης κι όπως είναι φυσικό ανυπομονεί να κρατήσει στην αγκαλιά της τον πρώτο καρπό του έρωτά της με τον Αλμπέρτο Μποτία (δείτε εδώ το φύλο του μωρού). Η Ελένη Φουρέιρα παρά το γεγονός πως προσπαθεί να κρατήσει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας την προσωπική της ζωή αλλά και την εγκυμοσύνη της, το πρωί της Παρασκευής 27/1 δημοσίευσε το πιο γλυκό στιγμιότυπο.

Συγκεκριμένα, η κορυφαία τραγουδίστρια ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagra μια φωτογραφία της στην οποία φοράει total jean και δείχνει πόσο έχει μεγαλώσει η κοιλίτσα της στον ένατο μήνα της εγκυμοσύνης.

Η ανάρτηση της Ελένης Φουρέιρα

Ελένη Φουρέιρα έγκυος

Υπενθυμίζουμε πως πριν από λίγες ημέρες κυκλοφόρησε ένα απόσπασμα από την συνέντευξη που έχει παραχωρήσει η Ελένη Φουρέιρα στο περιοδικό Vogue, στην οποία αναφέρεται στις δυσκολίες που αντιμετώπισε για να γίνει μητέρα. Σε πράγματα που πέρασε και κανείς δεν γνώριζε μέχρι σήμερα.

«Πάλευα να μείνω έγκυος, έκανα εξωσωματικές! Έπαθα αποκόλληση και...»

«Πάντα ήθελα να γίνω μητέρα, απλώς δυσκολεύτηκα πάρα πολύ. Ήταν αρκετός ο χρόνος που το προσπαθούσα, έτυχε σε εμένα να είναι πιο δύσκολο, όπως και σε πολλές άλλες γυναίκες. Θέλω να τους πω ποτέ δεν πρέπει να απογοητεύονται. Εκεί που νιώθεις ότι θες να τα παρατήσεις, εκεί που λες δεν αντέχω να δω και άλλο αρνητικό τεστ, γίνεται ένα θαύμα. 1,5 χρόνο πάλευα, πέρασα από αποτυχημένες εξωσωματικές, από πολλούς γιατρούς και τελικά το μωρό ήρθε φυσικά».

«Ο πρώτος άνθρωπος που το μοιράστηκα ήταν ο Αλμπέρτο φυσικά. Είναι ένας τρομερά υποστηρικτικός σύντροφος και είμαι σίγουρη ότι θα είναι φανταστικός μπαμπάς. Είναι ο ιδανικός συνοδοιπόρος και στις χαρές και στις λύπες. Μπορώ να σου πω ότι στην αρχή της εγκυμοσύνης μου πέρασα αρκετά δύσκολα, έπαθα αποκόλληση που με ανάγκασε να ακυρώσω όλες μου τις επαγγελματικές μου υποχρεώσεις και να μείνω στο κρεβάτι τρεις μήνες.

Στεναχωρήθηκα, έπεσα πολύ. Με θυμάμαι καθηλωμένη σε ένα κρεβάτι να διαβάζω σε sites ή σε εκπομπές για μια φημολογούμενη εγκυμοσύνη τη στιγμή που εγώ ούτε είχε δηλώσει ότι είναι έγκυος ούτε ήξερα αν θα έχω το παιδί. Δεν κατηγορώ κανέναν, καταλαβαίνω ότι κάνουν τι δουλειά τους αλλά για εμένα ήταν βάρβαρο. Ας πούμε ότι ήταν μια στιγμή που θα ήθελα να μην γνωρίζουν το όνομά μου»