«Δεν ήξερα ότι έχει γίνει όλο αυτό στον εγκέφαλό σου» - Το νέο "καρφί" του Νίκου Μουτσινά στο Αρναούτογλου

Τι συμβαίνει τελικά μεταξύ τους

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Δεν ήξερα ότι έχει γίνει όλο αυτό στον εγκέφαλό σου» - Το νέο

Ένας μικρός χαμός έχει γίνει τις τελευταίες μέρες μεταξύ του Νίκου Μουτσινά και του Γρηγόρη Αρναούτογλου για την επικοινωνία που δεν έχει υπάρξει, σύμφωνα με τον 2ο, τα τελευταία δυόμιση χρόνια.

Συγκεκριμένα, στο πρώτο επεισόδιο του 2Night Show μετά τις γιορτές των Χριστουγέννων, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου αποκάλυψε στην Ελισάβετ Κωνσταντινίδου πως ο Νίκος Μουτσινάς, ενώ του έχει ζητήσει εδώ και περίπου 3 χρόνια να συναντηθούν, επιμένει να μην του τηλεφωνεί και να μην απαντά στα μηνύματά του (δείτε εδώ ολόκληρο το απόσπασμα).

Μάλιστα, στη χθεσινή της εκπομπή, η Μπέτυ Μαγγίρα έστειλε μάλιστα μήνυμα live στον Νίκο Μουτσινά, το οποίο όπως παραδέχθηκε και η ίδια αργότερα, έμεινε στο «διαβάστηκε». Ωστόσο, εκείνος αποκάλυψε αμέσως μετά μέσα από το «Καλό Μεσημεράκι» το «πρόβλημα» που έχει με την επικοινωνία (δείτε εδώ το βίντεο) για αυτό και σήμερα το πρωί η παρουσιάστρια θέλησε να αναφερθεί ξανά στο συγκεκριμένο θέμα (δείτε εδώ τι είπε).

Σήμερα, μάλιστα, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου είπε σήμερα στις κάμερες: «Χαμός ε; Σοβαρά προβλήματα. Τι να σας πω και εγώ τώρα; Δε θα ξαναπώ τίποτα δημόσια. Θα τα πούμε κάποια στιγμή με τον Νίκο Μουτσινά είμαι σίγουρος. Μόλις τα πούμε θα σας πω τι είπαμε» (δείτε εδώ το βίντεο).

Η νέα αναφορά του Νίκου Μουτσινά στον Γρηγόρη Αρναούτογλου

Τις δηλώσεις αυτές τις σχολίασε ο Νίκος Μουτσινάς λίγο αργότερα μέσα από την εκπομπή του, αναφέροντας χαρακτηριστικά:

«Δεν το πιστεύω. Παιδιά γιατί; Αρχικά δεν του είπε τίποτα η Ελισάβετ. Μόνος του. Δεν τον ρώτησαν για το τηλέφωνο. Αλήθεια έχει γίνει αυτό; Νιώθω άσχημα και δεν θέλω. Δεν τον παίρνω» είπε με χιούμορ. «Στην ζωή μας όλοι κάνουμε κάποιες κινήσεις ή πράξεις, που δεν μπορούμε να καταλάβουμε τι αντίκτυπο έχουν στον άλλον. Εμένα δεν μου περνούσε από το μυαλό ότι έχει στενοχωρηθεί ο Γρηγόρης. Δεν με έχει καλέσει. Δεν με κάλεσε επειδή δεν τον πήρα; Θα τον πάρω όταν τελειώσουμε.

Δεν ήξερα ότι έχει γίνει όλο αυτό στον εγκέφαλό σου βρε Γρηγόρη. Γιατί παιδί μου καλό; Φοβάμαι ότι αν τον πάρω, μετά θα πρέπει να το δω κιόλας… Παιδιά με το τηλέφωνο δεν έχω τέτοια σχέση. Εν πάση περιπτώσει θα το λύσω μέσα στο ΣΚ. Δεν ξέρω αν θα προλάβω να το δω, αλλά θα τον πάρω», ανέφερε ο παρουσιαστής.