«Έχω ήδη φτιάξει το...»: Η αποκάλυψη της Μαρίας Τζομπανάκη για την κηδεία της στην Κρήτη

«Έχω διαλέξει εδώ και 20 χρόνια το σημείο»

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
«Έχω ήδη φτιάξει το...»: Η αποκάλυψη της Μαρίας Τζομπανάκη για την κηδεία της στην Κρήτη

Το πρωί της Δευτέρας (30/1) στην ψυχαγωγική εκπομπή Happy Day προβλήθηκαν οι δηλώσεις της Μαρίας Τζομπανάκη. Η γνωστή ηθοποιός που την απολαμβάνουμε στην καθημερινή και δραματική σειρά του Alpha, Σασμός (δείτε εδώ τις σημερινές εξελίξεις) έκανε λόγο για όλους και για όλα.

Η Μαρία Τζομπανάκη, που καθημερινά αποθεώνεται για την ερμηνεία της στην σειρά που συμπρωταγωνιστεί με τον γιό της, Ορφέα Αυγουστίδη αναφέρθηκε σε διάφορα σχέδια που έχει κάνει, αλλά μίλησε και για την εκδήλωση, προς τιμήν της από τους συμπατριώτες της.

Η αποκάλυψη της Μαρίας Τζομπανάκη

Η ηθοποιός αποκάλυψε, μεταξύ άλλων, που έχει ήδη επιλέξει το σημείο, στο οποίο θα ταφεί όταν “φύγει” από τη ζωή.

«Δεν λείπω από την Κρήτη, πηγαινοέρχομαι συνέχεια. Η Κρήτη είναι στην καρδιά και στο μυαλό μου. Εκεί έχω και το μνήμα μου, εκεί θα καταλήξω. Εκεί είναι οι πιο μεγάλες μου αγάπες, τα αδέρφια μου, τα ανίψια μου, τα βαφτιστήρια μου. Έχω διαλέξει εδώ και 20 χρόνια το σημείο, το έφτιαξα, γιατί δεν θέλω να μπερδευτεί κανένας όταν “φύγω”. Ο τόπος μου είναι εκεί, στη ρίζα του Ψηλορείτη», είπε η Μαρία Τζομπανάκη.

Η Μαρία Τζομπανάκη πρόσθεσε επίσης: «Τα έχω φροντίσει όλα γιατί το μόνο που ξέρουμε σε αυτή τη ζωή είναι ότι… θα αναχωρήσουμε».

Η ηθοποιός μπορεί να ζεί στην Ελλάδα, αλλά είναι γνωστή η αγάπη της για το νησί της Κρήτης, κάτι που φαίνεται και απότη διατροφή που ακολουθεί η ίδια. Η Μαρία Τζομπανάκη μπορεί να έχει πολύ βεβαρυμένο πρόγραμμα λόγω των επαγγελματικών της υποχρεώσεων ωστόσο πάντα βρίσκει χρόνο να αφιερώνει στον εαυτό της και την περιποίησή της. Μπορεί να απόλαυσε δίχως ενοχές το χριστουγεννιάτικο και πρωτοχρονιάτικο τραπέζι, ωστόσο πάντα μετά τις γιορτές (τις οποίες και πέρασε με τον γιο της και την νύφη της) κάνει για γρήγορο detox την Κρητική διατροφή.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το περιοδικό Εγώ, η "Καλλιόπη" του Σασμού καταναλώνει ελάχιστο κρέας, αρκετό ψάρι και άφθονα φρούτα και πολλά , όσπρια και λαχανικά. Το πρωινό της αποτελείται από μια κουταλιά μέλι πάνω σε κρητικό παραδοσιακό ψωμί, οι ίνες του οποίου βοηθούν στην καλύτερη λειτουργία του εντέρου και στη σωστή λειτουργία του μεταβολισμού. Ενώ, καταναλώνει αφεψήματα από φασκόμηλο, θυμάρι και δεντρολίβανο που απομακρύνουν τις τοξίνες από τον οργανισμό.