Ιωάννα Παλιοσπύρου: Συγκλονίζουν τα βίντεο με το πως φτιάχνονται οι μάσκες της - Η αντίδραση της

Γενναία το λιγότερο!

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
(instagram / @paliospirou.joanna)
(instagram / @paliospirou.joanna)

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου, είναι μια γυναίκα είδωλο για τον γυναικείο πληθυσμό, με τα όσα έχει περάσει για τα μάτια ενός άνδρα και στέκεται στα πόδια της χωρίς να διστάζει να παλέψει σε καθημερινή βάση και να μας δείξει τις σημαίνει θέληση και υπομονή.

Διαβάστε επίσης: Εκτάκτως στο νοσοκομείο η Ιωάννα Παλιοσπύρου

Για άλλη μια φορά έδειξε την ψυχική δύναμη που έχει και δημοσίευσε κάποιες φωτογραφίες και βίντεο στον πορσωπικό της λογαριασμό στο instagram, δείχνοντας αυτή τν φορά τον τρόπο με τον οποίο δημιουργούνται οι ειδικές μάσκες για το πρόσωπο της.

Οι φωτογραφίες της Ιωάννας Παλιοσπύρου με τον τρόπο που φτιάχνονται οι ειδικές μάσκες

Πλέον η podcaster, που είχε καλεσμένη της Έλενα Κρεμλίδου πριν από λίγο καιρό καλεσμένη και την σόκαρε με τα όσα της αποκάλυψε (δείτε εδώ τι είπε) έχει περάσει τον μεγάλο κίνδυνο και τις επίπονες διαδικασίες και απολαμβάνει την κάθε της ημέρα.

Στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, μοιράζεται αρκετά πράγματα από την καθημερινότητά της αλλά λύνει και απορίες που ενδεχομένως έχουν οι διαδικτυακοί της φίλοι. Αυτή τη φορά ανέβασε βίντεο με την διαδικασία που δημιουργούν την ειδική μάσκα για το πρόσωπό της.

Να υπενθυμίσουμε ότι μια εβδομάδα μετά την δημιουργία του ιδρύματος της, ωστόσο, σαν "βόμβα" έσκασε η είδηση πως γνωστή εταιρία αποχωρεί από το ίδρυμα της Ιωάννας Παλιοσπύρου, βγάζοντας μάλιστα ανακοίνωση με τους λόγους που πήραν αυτή την απόφαση.

«H EnableGood βάσει συμβασιακής σχέσης υπήρξε σύμβουλος σύστασης, στρατηγικής και επικοινωνίας του συγκεκριμένου εγχειρήματος […] Η προσφορά των προαναφερθέντων υπηρεσιών από πλευράς EnableGood, δεν συμπεριελάμβαναν χρηματική αμοιβή, αλλά βασίζονταν στην επικοινωνία και προβολή του συγκεκριμένου έργου, αλλά και της διαδικασίας υλοποίησης του στο ευρύ κοινό από την κ. Ιωάννα Παλιοσπύρου, συμφωνηθέντα τα οποία δεν ολοκληρώθηκαν από πλευράς της», αναφέρει η ανακοίνωση της εταιρείας, όπως έγινε γνωστό.

H Ελπίδα Βασιλειάδου Founder & CEO της EnableGood μεταξύ άλλων, δήλωσε: «Πιστεύουμε στις αμοιβαία επωφελείς συνεργασίες που τιμούν και επικοινωνούν σωστά το έργο μας, ειδικά όταν αυτό προσφέρεται αφιλοκερδώς και με αγάπη. Πιστεύουμε στην αξία του προσωπικού παραδείγματος, αλλά όταν αυτή διακυβεύεται, παύουμε να είμαστε συνοδοιπόροι».