Παγιατάκη: «Οι περισσότεροι αστρολόγοι δεν...» - Το "άδειασμα" στους συναδέλφους της και η αναφορά στην Μπήλιου

Τι συνέβη;

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
Παγιατάκη: «Οι περισσότεροι αστρολόγοι δεν...» - Το

Το πρωί της Τρίτης (31/1) στην ψυχαγωγική εκπομπή «Πάμε Δανάη» η Βίκυ Παγιατάκη μίλησε για τις υπόλοιπες συναδέλφους της και δεν δίστασε να τις κακολογήσει και να ρίξει τις σπόντες της. Η γνωστή αστρολόγος που σε καθημερινή βάση δίνει συμβουλές σχετικά με τα ζώδια (δείτε τες εδώ) με αφορμή την χθεσινή συνέντευξη της Άση Μπήλιου στο The 2night Show (δείτε εδώ ένα απόσπασμα) έκανε μια δήλωση.

Τα καρφιά της Βίκυ Παγιατάκη για τους υπόλοιπους αστρολόγους

Για όσα είπε χθες (30/1) η Άση Μπήλιου στον Γρηγόρη Αρναούτογλου και απάντησε σήμερα η Βίκυ Παγιατάκη στον αέρα της εκπομπής του Mega και παράλληλα έριξε τα καρφιά της σε άλλους αστρολόγους.

«Το θυμάμαι σαν τώρα που είχε έρθει η Άση, ήταν μικρή, μπερδεμένη… Θυμάμαι ότι της είπα “Άση, θα γράψεις πάρα πολύ στη ζωή σου” και μου λέει “αποκλείεται, εγώ δεν γράφω τίποτα”. Και της είπα “θα γράψεις πάρα πολύ, θα ασχοληθείς με την αστρολογία, θα βγάλεις χρήματα και μπροστά που θα μιλάς στον κόσμο και πίσω στο σπίτι, στο γραφείο”.

Με κοίταγε, δεν το πίστευε. Έχει κάνει εξαιρετική πρόοδο, τη συμπαθώ, την εκτιμώ κι ενώ έχω βοηθήσει πολλούς αστρολόγους, είναι η μόνη που παραδέχεται ότι είχε ένα ραντεβού μαζί μου. Την ευχαριστώ πάρα πολύ», είπε αρχικά η Βίκυ Παγιατάκη.

Η Βίκυ Παγιατάκη είπε επίσης: «Οι περισσότεροι αστρολόγοι ή δεν μιλούν μια γλώσσα ξένη για να πάρουν τη βιβλιογραφία ή ξέρουν όλοι λίγα αγγλικά και παίρνουν από την ίδια πηγή. Εγώ είχα τη δυνατότητα να έχω βιβλία και να διαβάζω στα γερμανικά, στα γαλλικά, στα ιταλικά και στα αγγλικά».