Άφωνη η Κατερίνα Καινούργιου - Εισέβαλε στο πλατό του Super Κατερίνα ο Τζώνη Καλημέρης

«Σου ‘χω και μούτρα γιατί σε...»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Άφωνη η Κατερίνα Καινούργιου - Εισέβαλε στο πλατό του Super Κατερίνα ο Τζώνη Καλημέρης

Στο πλατό της εκπομπής Super Κατερίνα εισέβαλε σήμερα 6/2 το πρωί ο Τζώνη Καλημέρης, με την Κατερίνα Καινούργιου να τον προσκαλεί να καθίσει ζωντανά στο πάνελ, κάτι που κι εν τέλει έκανε για λίγα λεπτά.

Εισάβαλε στο πλατό της Super Κατερίνα ο Τζώνη Καλημέρης

«Επειδή πατάς πρώτη φορά το πόδι σου, σου ‘χω και μούτρα γιατί σε παρακαλάω πόσο καιρό για μία συνέντευξη δεν έχεις έρθει» είπε αρχικά η παρουσιάστρια, με τον ίδιο να της απαντά: «Δεν μ’ έχει πάρει κανένας δικός σου».

«Αν δεν έχουμε πάει καλά, θα φταις εσύ να ξέρεις» πρόσθεσε η Κατερίνα Καινούργιου. Ο Τζώνη Καλημέρης λοιπόν κάθισε μαζί με την ίδια και τους συνεργάτες της στο πάνελ της εκπομπής, την ώρα που η ομάδα συζητούσε το θέμα με τις αντιδράσεις για την επιλογή του ελληνικού τραγουδιού για τη Eurovision (δείτε εδώ τι συνέβη).

Μετά λοιπόν την ολοκλήρωση του θέματος, ο Τζώνη Καλημέρης αποχώρησε από την εκπομπή και ανανέωσε το ραντεβού του με την Κατερίνα Καινούργιου για την ερχόμενη Πέμπτη.

«Πόσο καιρό σου ζητάω μία συνέντευξη, γιατί έχουμε να μιλήσουμε για τόσα πολλά πράγματα. Μέσα στη βδομάδα υπόσχεσαι; Την Πέμπτη. Τετάρτη έχουμε τον Υπουργό, τον κύριο Γεωργιάδη. Σε ευχαριστώ πολύ για όλα, με έχεις στηρίξει πάρα πολύ και ειδικά στα πρώτα μου βήματα», του είπε χαρακτηριστικά η Κατερίνα Καινούργιου και τον αποχαιρέτησε.

Ο χωρισμός του με την Χριστίνα Κοντοβά

Μπορεί να έδειχναν πολύ ευτυχισμένοι, ειδικά μετά την υιοθεσία της μικρής Άντα αφού ταξίδευαν και μαζί στην Αφρική για να περάσουν χρόνο μαζί της, ωστόσο, σύμφωνα με το Πρωινό μας, η Χριστίνα Κοντοβά και ο Τζώνη Καλημέρης χώρισαν οριστικά έπειτα από 5,5 χρόνια σχέσης.

Να σημειωθεί πως ο ισχυρός άντρας των media, στο παρελθόν ήταν παντρεμένος με πασίγνωστη ηθοποιός και έχει αποκτήσει μαζί της έναν γιο που σήμερα είναι 27 ετών - δείτε φωτογραφίες τους.

Κοντοβά και Καλημέρα δεν έκρυψαν λεπτό τη σχέση τους από τα φώτα της δημοσιότητας, παρόλο που δεν θέλουν να απασχολούν με την προσωπική τους ζωή. Μάλιστα, το βίντεο που είχαν δημοσιεύει με τα τρυφερά τους φιλιά στο στόμα είχε "λιώσει" τους διαδικτυακούς τους φίλους.

«Έχω απεριόριστο σεβασμό, πέραν της αγάπης στη Χριστίνα. Το ότι έκανε αυτό το πράγμα ήταν κάτι πολύ δύσκολο, πολύ δικό της και τη θαυμάζω απεριόριστα. Και δεν είχα καμία άλλη επιλογή από το να σταθώ δίπλα της», είχε πει σε παλαιότερη συνέντευξη του ο Τζώνη Καλημέρη για την - πρώην πλέον - σύντροφό του.

Για το ενδεχόμενο ενός γάμου με τη Χριστίνα, είχε αναφέρει: «δεν έχουμε παντρευτεί ακόμα. Κάποια στιγμή θα παντρευτούμε. Εγώ το έχω ξαναπεί. Δεν έχω κανέναν φόβο ή αντίρρηση με τον γάμο. Γάμο κανονικό θα κάνουμε, όχι σύμφωνο συμβίωσης».

Μάλιστα, η μικρή Άντα λέει μπαμπά τον Τζώνη Καλημέρη και πρόσφατα είχε αναρτήσει ένα βίντεο που ακούγεται να λέει πως τον αγαπάει πολύ - δείτε το εδώ.

Χριστίνα Κοντοβά Τζώνη Καλημέρης