Την κοιτά στα μάτια και λιώνει - Η έξοδος των Ηλιάκη και Μανουσάκη στα βόρεια προάστια

Ο έρωτας τους δεν κρύβεται...

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
(NDPPHOTO)
(NDPPHOTO)

Μπορεί η κακοκαιρία "Μπάρμπαρα" να έχει "πνίξει" τα βόρεια προάστια από τις σφοδρέας χιονοπτώσεις, αλλά αυτό δεν σημαίνει, τουλάχιστον για την Μαρία Ηλιάκη και τον αγαπημένο της, Στέλιο Μανουσάκη, οτι δεν θα πάνε βόλτα, ώστε να απολαύσουν τον καφέ τους στο αγαπημένο τους στέκι, στο Μαρούσι.

Το ζευγάρι το πρωί της Πέμπτης (9/2) αποφάσισε να πάει για ψώνια και να το συνδιάσει με έναν χαλαρό καφέ εκεί όπου τους απαθανάτισε ο φωτογραφικός φακός του Youweekly.gr .

Η έξοδος των Ηλιάκη και Μαρουσάκηστα βόρεια προάστια

Το ζευγάρι είναι πάρα πολύ ερωτευμένο και - να υπενθυμίσουμε ότι πριν από λίγες μέρες έγινε γνωστό ότι παντρεύονται (δείτε εδώ τις λεπτομέρειες του γάμου και το πότε θα βαφτίσουν την κόρη τους) - αυτό φαίνεται είτε από τις δημοσιεύσεις και τις ευχές που δίνει ο ένας στον άλλο, είτε και από τις απλές εξόδους τους, που κρατιούνται χέρι χέρι πάντα.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι οι φωτογραφίες που τραβήχτηκαν το πρωί της Πέμπτης, ήταν πριν της μελανιάσει το μάτι κατά λάθος από την Κατερινούλα της.

Η ίδια με instastory της αποκάλυψε ότι η μικρή Κατερίνα τη χτύπησε χωρίς να το θέλει στο μάτι με αποτέλεσμα να τραυματιστεί. «Εγώ δεν μεγαλώνω παιδί, μάλλον τον Ρόκυ Μπαλμπόα μεγαλώνω. Από την πολλή την αγάπη της η Κατερινούλας μού έριξε μια κουτουλιά, είμαι έτσι 8 μέρες. Γι’ αυτό δεν εμφανιζόμουν όλες αυτές τις μέρες γιατί ήμουν… μαύρη. Ήταν πολύ ευαίσθητο το σημείο και με παράκουτούλησε. Περαστικά μου» είχε πει στο βιντεάκι που ανέβασε.

Η Μαρία Ηλιάκη με τον Στέλιο Μανουσάκη
(ndp)

Η αφιέρωση του Στέλιου Μανουσάκη στη Μαρία Ηλιάκη

Μέσα από το instagram βλέπουμε τη ζωή της Μαρίας αφού μοιράζεται προσωπικές και οικογενειακές στιγμές και μάλιστα την Πέμπτη 12/1 είδαμε και μία τρυφερή ανάρτηση από το σύζυγό της.

Ο Στέλιος, που πλέον έχει το δικό του ιατρείο στην Αθήνα δημοσίευσε μια φωτογραφία αγκαλιά με την Ηλιάκη στο χώρο, που εργάζεται με τους δύο να λάμπουν από ευτυχία με τις αλλαγές της ζωής τους.

«Always next to me », έγραψε ο Στέλιος Μανουσάκης.

Στέλιος Μανουσάκης - Μαρία Ηλιάκη