Γιώργος Χρανιώτης: «Ξέρετε άλλον που να...» - Τα "καρφιά" του ηθοποιού για τον Λιγνάδη

«Αν γνωρίζει κάποιος από εσάς, ας μου το πει»

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
Γιώργος Χρανιώτης: «Ξέρετε άλλον που να...» - Τα

Το πρωί της Τρίτης (14/2) στην ψυχαγωγική εκπομπή Uncover Stories του AtticaTV, βρέθηκε καλεσμένος ο Γιώργος Χρανιώτης. Ο γνωστός ηθοποιός που πρόσφατα προσβλήθηκε από ερώτηση δημοσιογράφου (δείτε εδώ τι συνέβη) μίλησε στην εκπομπή για όλους και για όλα.

Πιο συγκεκριμένα, έκανε λόγο για την δικαστική διαμάχη του Πέτρου Φιλιππίδη με τις τρεις καταγγελίες, μια για βιασμό και δυο για απόπειρα βιασμού (δείτε εδώ την τελική απόφαση για τον κατηγορούμενο), αλλά και την υπόθεση του Δημήτρη Λιγνάδη, οποίος βρίσκεται εκτός των φυλακών, παρά τις κατηγορίες που ήταν εις βάρος του.

Τα σχόλια του Γιώργου Χρανιώτη για τους Φιλιππίδη και Λιγνάδη

«Αυτό που ξέρω είναι ότι δύο άνθρωποι τους είχαν απαγγελθεί κατηγορίες για βιασμούς και αν δεν κάνω λάθος στον πρώτο η Δικαιοσύνη έκρινε ότι οι βιασμοί όντως έγιναν και αφέθηκε ελεύθερος. Εγώ που ρώτησα τον αδελφό μου, που είναι δικηγόρος, αν θυμάται κάποιο αντίστοιχο χρονικό, δεν ήξερε να μου απαντήσει» ανέφερε ο Γιώργος Χρανιώτης.

Διαβάστε επίσης: «Ακόμα δεν έχουμε συνέλθει! Φυσικά και...» - Τα πρώτα λόγια της Πηνελόπης Αναστασοπούλου μετά την δικαστική απόφαση για τον Φιλιππίδη

«Αν ξέρει κάποιος από εσάς, ας μου το πει. Αν ξέρει κάποιος από εσάς περιστατικό ανθρώπου που να καταδικάστηκε πρωτοδίκως για βιασμό και να αφέθηκε ελεύθερος, ας μου το πει, γιατί μπορεί να μην το ξέρω» συμπλήρωσε ο γνωστός ηθοποιός.

«Κατά τη γνώμη μου, όλο αυτό το πράγμα πρέπει να ξεκινάει από ένα Υπουργείο Πολιτισμού, το οποίο ήταν ανύπαρκτο. Στη συνέχεια, επίσης ήταν ανύπαρκτο σε πιο φλέγοντα ζητήματα, όπως το πιο γνωστό με τον διευθυντή του Εθνικού, τον οποίο η συγκεκριμένη κυβέρνηση τον στήριξε, όπως και η Υπουργός Πολιτισμού. Όταν ζητήθηκε δις να παραιτηθεί η Υπουργός Πολιτισμού, δεν ακούστηκε αυτό το πράγμα» υποστήριξε ο Γιώργος Χρανιώτης.

Διαβάστε επίσης: «Για Φιλιππίδη και Λιγνάδη δεν έχω καμία αμφιβολία, μα καμία όμως» - Η δήλωση γνωστής ηθοποιού