Μαρία Μπεκατώρου: Γιόρτασε τα γενέθλιά της στον Ρέμο - Η τούρτα έκπληξη του Αντώνη Αλεβιζόπουλου

Αποκλειστικές φωτογραφίες

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
NDP Photo Agency
NDP Photo Agency

Ήταν μία από τις ωραιότερες στιγμές για εκείνη και φυσικά ήταν στα καλύτερά της... Η Μαρία Μπεκατώρου έκλεισε τα 49 αλλά στην καρδιά και στην γλεντζέδικη ψυχή της περισσότερο έμοιαζε -το περασμένο Σάββατο- με ένα 19 χρονο κοριτσόπουλο όταν διασκέδαζε μέχρι το πρωί, έχοντας στο πλευρό της τους αγαπημένους της ανθρώπους.

Η παρουσιάστρια μαζί με τον σύζυγό της Αντώνη Αλεβιζόπουλο έφτασαν από πολύ νωρίς, συγκεκριμένα στις 11.30, στο νυχτερινό κέντρο NOX όπου τραγουδάνε ο Αντώνης Ρέμος και η Καίτη Γαρμπή και κάθισαν στη σουίτα 1... Εκεί σε λίγη ώρα το γλέντι και το κέφι άναψαν για τα καλά όταν όλη η παρέα συγκεντρώθηκε -μεταξύ αυτών και ο γνωστός δερματολόγος Στέλιος Αγγελίδης με τη σύζυγό του Αγγελική- ενώ η “πρωταγωνίστρια” της βραδιάς έκλεψε την παράσταση.

Από την Τζώρτζια Συρίχα

Περίπου στις 2.15, όταν έφεραν την τούρτα, ο Αντώνης Ρέμος τής τραγούδησε το “happy birthday” και εκείνη αρκετά συγκινημένη χώθηκε στην αγκαλιά και των δύο αγαπημένων της... Αντώνηδων, για να δεχτεί τις πιο θερμές ευχές τους, του καλλιτέχνη και του άντρα της, που με τη σειρά τους έσφιξαν στην αγκαλιά τους τη δική τους Μαρία την ξεχωριστή αυτή μέρα της ζωής της. Όσο για το alter ego της -την “αδελφή ψυχή” της Υβόννη Μπόσνιακ, πολλές φορές τραγούδησαν οι δυο τους εκείνο το βράδυ αγκαλιά, ενώ λίγες ώρες πριν η επιχειρηματίας είχε κάνει μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram γράφοντας: “Το κορίτσι μου έχει γενέθλια... Η φίλη μου, η κουμπάρα μου, η μικρή μου αδελφή. Η Μαρία μου... Σε λατρεύω”... (δείτε εδώ την φωτογραφία)

Γλέντι μέχρι το ξημέρωμα για την Μαρία Μπεκατώρου

Μαρία Μπεκατώρου Αλεβιζόπουλος

Μαρία Μπεκατώρου περιοδικό YOU

Μαρία Μπεκατώρου γενέθλια

Μέχρι τις 6.30 το πρωί κράτησε το ξέφρενο γλέντι τής πολυμελούς παρέας για τα γενέθλια της Μαρίας Μπεκατώρου. Αμέσως μετά το τέλος του προγράμματος η ευχάριστη ατμόσφαιρα μεταφέρθηκε στο καμαρίνι του κουμπάρου της Αντώνη Ρέμου, όπου όλοι μαζί συνέχισαν την γιορτή... Είχε ήδη χαράξει όταν βγήκαν έξω από το νυχτερινό μαγαζί της Ιεράς Οδού η παρουσιάστρια αγκαζέ με τον άντρα της, χαμογελώντας στον φακό τού YOU που απαθανάτισε κατ' αποκλειστικότητα τα υπέροχα γενέθλιά της και ήταν παρόν σε όλη την διάρκεια της γιορτής.

Πιο όμορφη από ποτέ!

Δεν χωράει καμία αμφισβήτηση ότι τον τελευταίο χρόνο η Μαρία Μπεκατώρου διανύει ίσως την πιο ευτυχισμένη περίοδο της επαγγελματικής αλλά και της προσωπικής της ζωής. Έχοντας χάσει αρκετά κιλά, η παρουσιάστρια του επιτυχημένου τηλεπαιχνιδιού Chase, που κερδίζει ολοένα και περισσότερο τους τηλεθεατές στο Mega, εμφανίστηκε τη μέρα των γενεθλίων της πιο όμορφη και πιο γοητευτική από ποτέ, φορώντας μια μπροκάρ φούστα με μαύρη μπλούζα και έχοντας άψογο μακιγιάζ και μαλλιά. Άλλωστε η ίδια, εντελώς ακομπλεξάριστη, δεν έχει αρνηθεί ότι τα τελευταία χρόνια περιποιείται πολύ περισσότερο και φροντίζει τον εαυτό της και το δέρμα της, ενώ δεν έχει διστάσει να αφεθεί ακόμα και live μπροστά στον φακό, δείχνοντας το bottox που της έκανε ο κολλητός της φίλος Στέλιος Αγγελίδης.

Μπεκατώρου – Μπόσνιακ: Το χρονικό μιας βαθιάς φιλίας!

Μαρία Μπεκατώρου

Η φιλία τους μετρά κοντά 10 χρόνια και επισφραγίστηκε με τον καλύτερο τρόπο, με την κουμπαριά τους, όταν η Μαρία βάφτισε την Ελένη Πασχαλίδου, την κόρη του Αντώνη Ρέμου και της Υβόννης Μπόσνιακ, και πάντρεψε το ζευγάρι το 2018. Οι δυο κολλητές φίλες και κουμπάρες γνωρίστηκαν μέσα σε ένα στούντιο και οι πρώτες ζεστές ματιές που αντάλλαξαν ήταν αρκετές για να φανεί ότι κάτι πολύ όμορφο ξεκινούσε ανάμεσά τους και ότι θα παρέμενε αναλλοίωτο μέσα στα χρόνια.

Από τότε μέχρι σήμερα τίποτα δεν έχει αλλάξει, το αντίθετο, η θερμή αγάπη που νιώθουν η μία για την άλλη ολοένα και δυναμώνει. Δεν έχουν τσακωθεί ποτέ, όπως έχουν, άλλωστε, εξομολογηθεί σε συνέντευξη τους και έχουν μάθει πολλά πράγματα από την κοινή τους παρέα. Όσο για τα μυστικά που μοιράζονται; Είναι πολλά όλα αυτά που τις ενώνουν και τίποτα δεν τις χωρίζει...

Περισσότερα στο νέο τεύχος του YOU που κυκλοφορεί σήμερα, Τετάρτη 15/2, σε όλα τα περίπτερα μόνο με 1,50 ευρώ