Μετά το ξανθό άλλαξε και κούρεμα - Η απίστευτη αλλαγή της Καλομοίρας

Η ανάρτηση με την κόρη της!

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
(NDPPHOTO)
(NDPPHOTO)

Η Καλομοίρα και ο σύζυγός της, Γιώργος Μπούσαλης ζουν μόνιμα τα τελευταία χρόνια στις ΗΠΑ και συγκεκριμένα στην Ουάσινγκτον, όπου ζούν σε ένα πανέμορφο σπίτι το οποίο θα λέγαμε ότι είναι αξιοζήλευτο.

Το ερωτευμένο ζευγάρι έχει δημιουργήσει μια πενταμελή οικογένεια με τα 3 τους παιδιά (Δημήτρη, Νίκο και Αναστασία) τα οποία είναι η πηγή της ευτυχίας τους. Να υπενθυμίσουμε ότι λίγες εβδομάδες, η τραγουδίστρια, κατακρεουργήθηκε για την αλλαγή που έκανεστην εξωτερική της εμφάνιση (δείτε εδώ τα σχόλια), κάτι που δεν την άρεσει καθόλου.

Βέβαια η Καλομοίρα, συνηθίζει να κάνει αλλαγές, όπως με την ξανθιά απόχρωση των μαλλιών της και πάντα ενημερώνει είτε με βίντεο, είτε με φωτογραφίες τους διαδικτυακούς της φίλους για τα όσα κάνει.

Η αλλαγή στα μαλλιά της Καλομοίρας

Η 38χρονη απόλαυσε ξέγνοιαστες στιγμές στην Νέα Υόρκη με την 6χρονη κόρη της, Αναστασία και μοιράστηκε τα ωραιότερα στιγμιότυπα από τις βόλτες τους. Μαμά και κόρη έκαναν μια στάση στο κομμωτήριο και απέκτησαν ένα από τα πιο hot κουρέματα που δεν είναι άλλο από το bob cut.

Το καρέ ή bob σε κοντό, μεσαίο ή και μακρύ μήκος, είναι ένα κούρεμα που δεν θα φύγει ποτέ από τη μόδα αφού κάθε σεζόν είναι ανάμεσα στις τάσεις που προτείνουν οι hair experts.

Η τραγουδίστρια φωτογράφισε την μικρή Αναστασία με το ολοκαίνουριο look της και μας θύμισε πως είναι το mini me της. Λίγο αργότερα τα κορίτσια σταμάτησαν για καφέ και φαγητό με την Καλομοίρα να ποστάρει αργότερα τα ροφήματά της.

Η ίδια, μέσα από τα social media της, δημοσιεύσει συχνά φωτογραφίες και βίντεο από την καθημερινότητά της με εκείνα και την Πέμπτη 29/12, λίγο πριν αλλάξει η χρονιά, μοιράστηκε ένα τρυφερό στιγμιότυπο με την κόρη της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και οι ακόλουθοί της ξετρελάθηκαν.

Οι δυο τους πόζαραν αγκαλιασμένες και ντυμένες ασορτί, με ροζ πλεκτά μπλουζάκια και αλυσίδες στον λαιμό και η αλήθεια είναι πως η ομοιότητά τους είναι τρομακτική. Έχουν τα ίδια μάτια και η λάμψη τους "κλέβει" την παράσταση (δείτε εδώ τα άλλα δύο παιδιά της και τον σύντροφό της).

Καλομοίρα κόρη