«Ρισκάρω που σας μιλάω» - Ο ρητός όρος στο συμβόλαιο του Κώστα Αναγνωστόπουλου με τον Ατζούν

Όλη η αλήθεια

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
«Ρισκάρω που σας μιλάω» - Ο ρητός όρος στο συμβόλαιο του Κώστα Αναγνωστόπουλου με τον Ατζούν

Η κάμερα του Open Weekend πέτυχε τον Κώστα Αναγνωστόπουλο μετά την αποχώρησή του από το Survivor All Star και το Σάββατο 18/2 προβλήθηκαν οι δηλώσεις του στον αέρα. Ο ίδιος, λοιπόν, εξήγησε ποια είναι η κατάστασή του μετά το παιχνίδι, και η σωματική, αλλά και η ψυχική, διότι φαινόταν πως κάτι τον "βασάνιζε" εξαιτίας του τρόπου με τον οποίο εξελίχθηκαν τα πράγματα.

Όταν ήρθε η ώρα να απαντήσει για τα επόμενά του σχέδια όμως, δεν δίστασε να αναφερθεί και στο συμβόλαιο που έχει υπογράψει με τον Ατζούν και την παραγωγή του ΣΚΑΪ, ενώ απάντησε και για την σχέση του με την Ιλένια Ουίλιαμς, η οποία αποκαλύφθηκε πολύ πρόσφατα (δείτε εδώ πώς την επιβεβαίωσε).

Η αλήθεια για το συμβόλαιο του Κώστα Αναγνωστόπουλου με τον Ατζούν

«Ξεκουράζομαι ακόμα. Θέλουμε άλλη μία βδομαδούλα και θα είμαι μία χαρά. Κάθε μέρα που περνάει, όταν έχει γίνει κάτι, ο χρόνος είναι γιατρός για όλους», είπε αρχικά και συμπλήρωσε για το αν παρακολουθεί το ριάλιτι επιβίωσης: «Δεν το πολυβλέπω, αυτή είναι η πραγματικότητα», τονίζοντας πως μέχρι τον τελικό δεν ξέρει τι θα κάνει και αν θα βρίσκεται εκεί.

Έπειτα ρωτήθηκε για το J2US και την πιθανότητα του να βρεθεί εκεί, αλλά αποκάλυψε πως υπάρχει περιορισμός που δεν μπορεί να παρακάμψει: «Δυστυχώς ή ευτυχώς συνέχεια γράφονται ή λένε πράγματα που δεν ισχύουν, απλά για τα κλικσ και όλα τα σχετικά. Εγώ αυτή τη στιγμή έχω ένα συμβόλαιο, δεν μπορώ να το παραβλέψω και προχωράμε».

Ενώ όταν ήρθε η ώρα να μιλήσει για την καλή του, είπε: «Δεν θέλω να πω κάτι άλλο. Ευχαριστώ που είστε εδώ μέσα στο κρύο και τη βροχή και περιμένετε Σέβομαι τη δουλειά σας. Ρισκάρω που σας μιλάω να ξέρετε».