Άλλαξε τα μαλλιά της και μοιάζει με δίδυμη αδερφή της Δέσποινας Βανδή - Η νέα εμφάνιση της Μελίνας Νικολαΐδη

Πιο κούκλα από ποτέ η 19χρονη

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency

Σαν μαμά και κόρη είναι αχώριστες και πάνω από όλα στηρίζουν η μία την άλλη, ειδικά στο προσωπικό κομμάτι, αφού τόσο η Μελίνα Νικολαΐδη όσο και η Δέσποινα Βανδή είναι ερωτευμένες και δεν το κρύβουν καθόλου.

Προσφάτως, μάλιστα, η 19χρονη στήριξε την μητέρα της (δείτε εδώ την ανάρτησή της) μετά τα αρνητικά σχόλια που δέχθηκε για ένα βίντεο που κυκλοφόρησε με εκείνη και τον Βασίλη Μπισμπίκη, μέσα από το νυχτερινό κέντρο που η ίδια τραγουδά (δείτε το εδώ), αλλά... δεν είναι αυτό το θέμα μας! Το θέμα μας είναι πως η Μελίνα θέλησε να κάνει μια ανανέωση στην εμφάνισή της που κατά την ταπεινή μας γνώμη της πάει πολύ και... μοιάζει πολύ περισσότερο στην μητέρα της στάνταρ!

Το νέο look της Μελίνας Νικολαΐδη

Η Μελίνα έκοψε το μαλλί της καρέ και μας θυμίζει τα πρώτα βήματα της Δέσποινας (δείτε εδώ φωτογραφίες από το 2007 που ζούσε τον έρωτά της με τον Ντέμη Νικολαΐδη)...

Μελίνα Νικολαΐδη νέο μαλλί

Αποκλειστικό: Έκλαιγε στο καμαρίνι της μητέρα της - Έντονος καυγάς για την Μελίνα Νικολαΐδη και τον σύντροφό της

Η κόρη της Δέσποινας Βανδή και του Ντέμη Νικολαΐδη, Μελίνα, από τότε που έγινε 18 χρονών απασχολεί συχνά τα μέσα με τις εμφανίσεις που κάνει στο πλευρό της μητέρας και με το πόσο όμορφη και ίδια με την Δέσποινα είναι. Το τελευταίο διάστημα, βέβαια, κάμερες και φωτογράφοι έχουν στραφεί πάνω της λόγω της έντονης σχέσης που διατηρεί.

Η Μελίνα Νικολαΐδη δηλώνει φουλ ερωτευμένη, σαν τη μαμά της, και δε διστάζει, μάλιστα, να το δείξει (δείτε εδώ να φιλιέται με πάθος με τον σύντροφό της ενώ η Βανδή τραγουδά πάνω στην πίστα). Ο σύντροφος αυτής, 34χρονος personal trainer, Αλέξανδρος Πολυχρονιάδης στο όνομα, που τώρα μαθαίνει να χειρίζεται τις κάμερες και την δημοσιότητα, αν κρίνει κανείς από την αντίδρασή του στις κάμερες του «Γεια σου» (δείτε εδώ το βίντεο). Όπως κάθε ζευγάρι βέβαια... έτσι κι αυτοί έχουν κάποιες φορές, κάποιες μικρές διαφωνίες.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Youweekly.gr πριν από λίγο καιρό και συγκεκριμένα κοντά στις γιορτές το ζευγάρι είχε προγραμματίσει για ακόμη ένα βράδυ να βρεθεί στο Έναστρον, όπου τραγουδά η μητέρα της Μελίνας και ο Χρήστος Μάστορας, αλλά... δεν έφτασαν μαζί!

Για την ακρίβεια πρώτος βρέθηκε στην παρέα ο Αλέξανδρος κι αυτό γιατί, σύμφωνα θαμώνα του μαγαζιού που παρακολουθούσε το τι συνέβη, λίγη ώρα πριν είχαν μια έντονη διαφωνία με την Μελίνα κι εκείνη κατευθύνθηκε κλαμένη στο καμαρίνι της μαμάς της. Γιατί ως γνωστόν αγάπη δίχως πείσματα δεν έχει νοστιμάδα!

Βέβαια, ο διαφωνία αυτή ξεχάστηκε πολύ γρήγορα και το η Μελίνα πέρασε το υπόλοιπο της βραδιάς στην αγκαλιά του Αλέξανδρου και... πολύ καλά έκανε γιατί ταιριάζουν τόσο πολύ!