Έβγαλε το μακό μπλουζάκι και πήγε στο J2US με... - Η νέα εμφάνιση του Μπισμπίκη στο μαγαζί της Βανδή

Η Σκορδά τα είδε όλα!

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
Έβγαλε το μακό μπλουζάκι και πήγε στο J2US με... - Η νέα εμφάνιση του Μπισμπίκη στο μαγαζί της Βανδή

Το πρωί της Δευτέρας (27/2) στην ψυχαγωγική εκπομπή «Πρωινό μας» προβλήθηκαν κάποια πλάνα με τον Βασίλη Μπισμπίκη από το J2US και την νέα του εμφάνιση. Ο ηθοποιός, την τελευταάι εβδομάδα συζητήθηκε αρκετά για το ζεϊμπέκικο που χόρεψε στο νυχτερινό κέντρο που εργάζεται η Δέσποινα Βανδή - δείτε εδώ το βίντεο.

Μια κίνηση που όλες οι πρωινές και όχι μόνο εκπομπές σχολίασαν, -δείτε εδώ τα λόγια την Μελέτη και του Σεργουλόπουλου. Ανάμεσα στα χιλιάδες σχόλια υπήρχαν και αρκετά με χιούμορ, όπως της αποκριάτικης στολής «Βασίλης Μπισμπίκης», με αφορμή τις Απόκριες και ότι ο ηθοποιός συνηθίζει να φοράει πάντα μαύρες μπλούζες.

Η νέα εμφάνιση του Βασίλη Μπισμπίκη στο νυχτερινό κέντρο που δουλεύει η Δέσποινα Βανδή

Το Σάββατο (25/02) που μας πέρασε, ο Βασίλης Μπισμπίκης βρέθηκε ξανά στο νυχτερινό κέντρο που εμφανίζεται η Δέσποινα Βανδή, με την κάμερα της εκπομπής «Πρωινό μας» να τον εντοπίζει ανάμεσα στους θαμώνες. Η Φαίη Σκορδά και οι συνεργάτες της, σχολίασαν μάλιστα το γεγονός πως ο ηθοποιός αυτή τη φορά δεν επέλεξε μαύρη μπλούζα, αλλά... πουκάμισο.

Το ξεκαριδιστικό βίντεο του Πούμπουρα σαν... Μπισμπίκης

Στο καρναβάλι της Ιεράπετρας βρέθηκε ο Σάββας Πούμπουρας το μεσημέρι της Κυριακής (26/2) και έδωσε το παρών με τον πιο ξεχωριστό τρόπο. Ο παρουσιαστής του MEGA, που πρόσφατα αποκάλυψε το τηλεοπτικό του μέλλον (δείτε εδώ τις δηλώσεις του) και επέλεξε μάλιστα, να μεταμφιεστεί σε... Βασίλη Μπισμπίκη, ο οποίος τις τελευταίες ημέρες βρίσκεται στο επίκεντρο των συζητήσεων, λόγω της πρόσφατης εμφάνισής του στην πίστα, δίπλα στη Δέσποινα Βανδή.

Ο ηθοποιός ανέβηκε στη σκηνή που τραγουδούσε η αγαπημένη του και αφού χόρεψε ζεϊμπέκικο, της έδωσε ένα φιλί. Τον χορό του μιμήθηκε και ο Σάββας Πούμπουρας στο καρναβάλι της Ιεράπετρας, ακριβώς έξω από το δημαρχείο, ενώ ένας άλλος άνδρας, ντυμένος Δέσποινα Βανδή του τραγουδούσε.

Ο παρουσιαστής χόρεψε, με τον κόσμο γύρω του να τον χειροκροτά, ενώ στη θέση των λουλουδιών, υπήρχαν χαρτόκουτα, τα οποία δεν δίστασε να κλωτσήσει, όπως ακριβως έκανε ο ηθοποιός με τα πανέρια στο νυχτερινό κέντρο διασκέδασης, όπου βρέθηκε.

Μάλιστα, στη συνέχεια, η «Δέσποινα Βανδή» κάθισε στα πόδια του και οι δύο άνδρες προσποιήθηκαν ότι φιλιούνται, όπως ακριβώς έκανε και το ζευγάρι.

Ο χορός του Σάββα Πούμπουρα ανέβηκε στον λογαριασμό ενός χρήστη του TikTok και από τη στιγμή εκείνη, έχει γίνει viral.

@iamchaniotaki

#foryou #tiktokgreece #fyp #tiktok #viral #vandi #bisbikis #ierapetra #carnival #poumpouras

♬ πρωτότυπος ήχος - Chaniotaki
@gsphotography8

Όταν λέμε για καρναβάλι Κρήτη 2023 καλή σαρακοστή #κρητη #καρναβάλι #carnival #Carnival #ζεμπεκια #ζεμπεκικο #αστεια #tiktok_kritika #virallllllllllllll #Greece #ελληνικοτικτοκ #ελλαδα #virall #varal #😜 #😂 #greece #🎼 #🎤

♬ We Will Rock You - Remastered 2011 - Queen