Με άλλα μαλλιά και φανερά συγκινημένη: «Η ουλή δεν εξαφανίζεται, αλλά...» - Ανατριχιάζει η κόρη του Κώστα Βουτσά, Θεοδώρα, 3 χρόνια μετά τον θάνατό του

Δείτε την ανάρτησή της

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
NDP
NDP

Τρία χρόνια πέρασαν από την ημέρα που ο Κώστας Βουτσάς έφυγε από τη ζωή και τα αγαπημένα του πρόσωπα θέλησαν να τον τιμήσουν μέσα από τις αναρτήσεις τους στα social media, δείχνοντας έτσι πως δεν έχει ξεχαστεί ακόμα και πώς ακόμη πονούν για τον χαμό του (δείτε εδώ την ανάρτηση της τελευταίας του συντρόφου).

Ανάμεσα σε αυτούς βρίσκεται και η κόρη του, Θεοδώρα, η οποία προχώρησε στην δημιουργία ενός βίντεο, τρεις μέρες μετά, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, από την Σιγκαπούρη. Η ίδια, σπάνια μιλάει για τον μπαμπά της, ωστόσο θέλησε να το κάνει για να εκφράσει ένα μεγάλο "ευχαριστώ" στον κόσμο που την στηρίζει και να δείξει πως αισθάνεται τόσο καιρό μετά. Μάλιστα, αξίζει να σημειωθεί πως η εικόνα της είναι τελείως διαφορετική.

Η ανάρτηση της Θεοδώρας Βουτσά για τα τρία χρόνια χωρίς τον πατέρα της, Κώστα

«Προχθές έκλεισαν τα τρία χρόνια του μπαμπά. Είναι πολύ περίεργο να το λέω γιατί δεν το... Ο λόγος για τον οποίο βρίσκομαι εδώ, ενώ συνήθως δεν μιλάω για τον μπαμπά μου δημοσίως, είναι γιατί θα ήθελα να σας ευχαριστήσω όλους για τα μηνύματα και την αγάπη που στείλατε, για τις ευχές για δύναμη και κουράγιο και για όλες τις ιστορίες», είπε μεταξύ άλλων η Θεοδώρα Βουτσά και συνέχισε:

«Είναι η πρώτη φορά που αντιμετωπίζουμε απώλεια η αδερφή μου και εγώ. Σε όλους εσάς που έχετε χάσει κάποιον δικό σας άνθρωπο, να σας πω ότι η ουλή δεν εξαφανίζεται αλλά κλείνει».

Ποιες είναι οι σχέσεις με τα αδέρφια της

Η Σάντρα Βουτσά παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό Λοιπόν, μιλώντας για τη ζωή της μετά το θάνατο του πατέρα της Κώστα Βουτσά. Αναφέρθηκε μάλιστα μετά από ερώτηση στη σχέση που διατηρεί με τα αδέρφια της, καθώς υπήρξε έντονη διαφωνία με την δεύτερη σύζυγο του αείμνηστου ηθοποιού (δείτε εδώ το λόγο) και παραλίγο να καταλήξουν στα δικαστήρια.

Επίσης, πολλές ήταν οι ψευδείς φήμες σχετικά με τα περιουσιακά στοιχεία του Κώστα Βουτσά, κάτι για το οποίο είχε απαντήσει και η Αλίκη Κατσαβού.

Σάντρα Βουτσά

Πως είναι οι σχέσεις σήμερα με τις αδελφές σου, τη Θεοδώρα και τη Νικολέττα;

Η αδελφή μου η Θεοδώρα, ζει στο εξωτερικό και μάλιστα πολύ μακριά... Εντωμεταξύ, σε αυτές τις εποχές που ζούμε (κορονοϊός κλπ) τα ταξίδια δεν είναι τόσο εύκολα πλέον, όποτε η σχέση μας είναι περισσότερο μέσω... skype! Δεν πειράζει όμως, γιατί είναι πολύ χαρούμενη, εκεί που ζει, με τον άντρα της και το παιδί της και έτσι, χαλάλι!... Όσο για την Νικολέττα, που ζει στην Ελλάδα οι σχέσεις μας, είναι οι σχέσεις που μπορεί να έχει κάποιος με μια μαμά, που έχει ένα μικρό παιδί και εργάζεται κιόλας... Θέλω να πω ότι ο ελεύθερος χρόνος της είναι πολύ περιορισμένος (όπως ξέρουν όσοι έχουν παιδιά!) και έτσι και με εκείνη... ας είναι καλά το skype! Χα! Χα! Χα!

Με τον μικρό Φοίβο και τη μητέρα του βρισκόσαστε;

Ομοίως και με την Αλίκη, μιας και εκείνη έχει τον Φοίβο, που έχει, ως παιδάκι, πολλές δραστηριότητες, αλλά έχει και την εταιρεία της, την θεατρομάθεια, με την οποία οργανώνει, παιδικές παραστάσεις για σχολεία και όχι μόνο! Ας είναι καλά, οι γιορτές, τα γενέθλια και οι αργίες.