«Ξεκατινιάζονται και μόνο που δεν έχουν πιαστεί μαλλί με μαλλί, γιατί;» - Το ξέσπασμα της Δανάης Μπάρκα για το Survivor All Star

«Έχει χαθεί η μπάλα»

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
«Ξεκατινιάζονται και μόνο που δεν έχουν πιαστεί μαλλί με μαλλί, γιατί;» - Το ξέσπασμα της Δανάης Μπάρκα για το Survivor All Star

Στην εκπομπή του MEGA, Πάμε Δανάη, το πρωί της Πέμπτης 9/3, παρουσιάστηκε ένα απόσπασμα από το χθεσινό (8/3) επεισόδιο του Survivor All Star, κατά το οποίο η παραγωγή έπιανε στα πράσα την Ελευθερία Ελευθερίου να κρυφακούει την προσωπική συνέντευξη του Σπύρου Μαρτίκα (δείτε εδώ το στιγμιότυπο).

Με αφορμή αυτό, λοιπόν, αν και οι εξελίξεις είναι ακόμη πιο ενδιαφέρουσες (δείτε εδώ το ξεμπρόστιασμα της Ελευθερίου για την σχέση της με τον Πρίαμο και το σχέδιο για τον Σχίζα), η παρουσιάστρια, Δανάη Μπάρκα, έγινε έξαλλη και απορούσε με το γεγονός πως αυτοί οι άνθρωποι "ξεφτιλίζονται" επί της ουσίας για λίγα λεφτά.

Το ξέσπασμα της Δανάης Μπάρκα για το Survivor All Star

«Είναι πολλά τα λεφτά Άρη», είπε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Κρικοριάν, με τη Δέσποινα Καμπούρη να απαντά: «Γίνεται μόνο για το οικονομικό δηλαδή;».

Η Δανάη Μπάρκα τότε απάντησε: «Τι πιστεύεις; Ότι έχουν πάει όλοι αυτοί οι άνθρωποι στην άλλη άκρη του κόσμου, ξεκατινιάζονται και μόνο που δεν έχουν πιαστεί μαλλί με μαλλί, γιατί; Για να δουν τον Άγιο Δομίνικο; Προφανώς γίνεται γι’ αυτό».

Και συμπλήρωσε: «Έχω δει αξιοπρεπείς ανθρώπους να υπάρχουν σε αυτά τα ριάλιτι και παρότι γύρω τους υπήρχε παροξυσμός και τρέλα, εκείνοι ήταν ακλόνητοι στην προσωπικότητα και τον χαρακτήρα τους. Έχει χαθεί η μπάλα στο Survivor. Αγωνιστικούς χαιρετισμούς στην Άσπα θα στείλω, τη δημοσιογράφο».

Δανάη Μπάρκα Survivor All Star

Αυτή η ομάδα κερδίζει το έπαθλο φαγητού σήμερα 9/3

Άλλο ένα επεισόδιο του Survivor All Star έρχεται απόψε το βράδυ, Πέμπτη 9/3, και σύμφωνα με το trailer προβλέπεται πως θα γίνει άλλος ένας μεγάλος χαμός (δείτε το εδώ αναλυτικά). Μαχητές και Διάσημοι θα πρέπει να τα δώσουν όλα για άλλη μία φορά, όμως, καθώς πέρα από όσα συμβαίνουν στις καλύβες, σημασία έχει περισσότερο από όλα ποια θα είναι η ομάδα που θα κερδίσει το έπαθλο που δεν είναι άλλο από το φαγητό.

Όλα δείχνουν πως θα είναι ένας από τους πιο δύσκολους αγώνες, καθώς σύμφωνα με αποκλειστικές μας πληροφορίες όλα θα κριθούν στον πόντο και το σκορ θα φτάσει το 10 - 9, πράγμα που φανερώνει πως και οι δύο ομάδες το θέλουν πάρα πολύ, ενώ οι κόκκινοι, παρά τα όσα συμβαίνουν, προσπαθούν να ανέβουν και να πάρουν επιτέλους τα πάνω τους.

Δυστυχώς, όμως, θέση στο βάθρο υπάρχει μόνο για μία ομάδα και το youweekly.gr έχει μάθει ποια θα είναι! Για κακή τύχη των Διασήμων, οι Μπλε θα φτάσουν πρώτοι στον τελικό πόντο και έτσι θα γεμίσουν για άλλη μία φορά τα στομάχια τους, αφήνοντας τους αντιπάλους τους νηστικούς για άλλη μια εβδομάδα.

Θέλετε μήπως να μάθετε και ποιος είναι αυτός που θα αποχωρήσει; Σας έχουμε την απάντηση εδώ!