«Διαθέτει μια βίλα με 10...» - Η Μαρία Αντωνά ξεμπρόστιασε τον Σπύρο Μαρτίκα

«Απ’ ότι ξέρω»

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
«Διαθέτει μια βίλα με 10...» - Η Μαρία Αντωνά ξεμπρόστιασε τον Σπύρο Μαρτίκα

Το πρωί της Τρίτης (14/3) στην ψυχαγωγική εκπομπή «Happy Day» βρέθηκε καλεσμένη η Μαρία Αντωνά. Η γνωστή δημοσιογράφος, που πρόσφατα ξέσπασε εναντίον ενός παίκτη του survivor (δείτε εδώ σε ποιον) αναφέρθηκε στον Σπύρο Μαρτίκα και έκανε μια αποκάλυψη για το σπίτι που διαθέτει στην Γλυφάδα.

Με αφορμή βέβαια, τα "καρφιά" του Σπύρου Μαρτίκα στον Άρη Σοιλέδη στο πρώτο survivor που είχαν πάει, περί αγοράς σπιτιού και πιο συγκεκριμένα βίλας (δείτε τα εδώ), η Μαρία Αντωνά τοποθετήθηκε.

Τα σχόλια της Αντωνά για την βίλα του Μαρτίκα

«Μου έκανε ιδιαίτερη εντύπωση που αυτό το γεγονός πήρε μια τηλεοπτική διάσταση γιατί τις περισσότερες φορές, όταν η Σοφιάνα ήθελε να μου πει κάτι, συνήθως μου έστελνε μήνυμα ή μου τηλεφωνούσε.

Έχω υπάρξει πολλές φορές υποστηρικτική δίπλα της και τηλεφωνικά και με άλλες πράξεις που δεν θέλω να αναφέρω. Πραγματικά, δεν καταλαβαίνω γιατί μπήκε σε μια τέτοια διαδικασία», είπε αρχικά η Μαρία Αντωνά, ξεκαθαρίζοντας πως δεν έχει δεχτεί εξώδικο από τη Σοφιάνα Αβραμάκη.

Για τη Σταυρούλα Χρυσαειδή, η Μαρία Αντωνά είπε: «Παρεξηγήθηκε, μου έστειλε εξώδικο, το πήρα πάνω μου και βγήκα και ζήτησα συγγνώμη».

Για τον Σπύρο Μαρτίκα και τα σχόλια που είχε κάνει ο ίδιος για τον Άρη Σοϊλέδη και τα περί βίλας στη Γλυφάδα, η Μαρία Αντωνά είπε: «Απ’ ότι ξέρω ο ίδιος διαθέτει μια βίλα με δέκα δωμάτια και πισίνα, λίγο έξω από την Αθήνα».

Το ''άδειασμα'' της Μαρίας Αντωνά στο Σπύρο Μαρτίκα

Τα πάνω κάτω είδαμε να συμβαίνουν στο Survivor all star το βράδυ της Δευτέρας 6/3 με τις εντάσεις να κορυφώνονται στο συμβούλιο του νησιού στην κόκκινη ομάδα και συγκεκριμένα ανάμεσα στο Σπύρο Μαρτίκα και στην Ελευθερία Ελευθερίου (δείτε εδώ τι συνέβη).

Το απόσπασμα με τις εντάσεις λοιπόν, προβλήθηκε την Τρίτη 7/3 στην εκπομπή ''Ποιος είναι πρωινιάτικα'' με το πάνελ να σχολιάζει όσα συνέβησαν με τη Μαρία Αντωνά συγκεκριμένα να εκφέρει έντονα λόγο, μιας και ξέρει το Μαρτίκα και από την πλευρά του Άρη Σοϊλέδη (δείτε εδώ ποιος δικηγόρος παίκτης προτείνει να κινηθεί νομικά κατά του Μαρτίκα).

«Ο Σπύρος τα έχασε τόσο πολύ χθες. Ήταν κάθιδρος, δεν ξέρω αν τον είδατε. Όταν είδε και τον Σάκη να του επιτίθεται, σου λέει: έχω χάσει την μπάλα. Όταν ο Γιώργος (Λιανός) έδωσε τον λόγο και στη Μπλε Ομάδα που τους ρωτούσε έναν προς έναν, όλοι τον κατακεραύνωσαν. Τώρα δεν έχει επιστροφή… βασικά έχει επιστροφή και μάλιστα σύντομα», είπε ο Μακαλιάς.

«Εγώ πιστεύω ότι η δυναστεία Μαρτίκα έχει καταρρεύσει. Τουλάχιστον το Survivor All Star ας είναι η φωτεινή πλευρά του παιχνιδιού. Εγώ πάντως προτείνω στον Σπύρο Μαρτίκα όταν βγει, αν θέλει να ηρεμήσει, να έρθει στην προσωπική μου βίλα με την πισίνα να τον φιλοξενήσω. Να χαλαρώσουν λίγο τα πνεύματα.

Την έφερε τη βόμβα πάντως η Ελευθερία Ελευθερίου. Αν καταφέρει να βγάλει κι άλλον με οικειοθελή αποχώρηση, εγώ θα την παραδεχθώ. Νομίζω ότι ο Σπύρος αν αποχωρήσει θα αποχωρήσει μόνος του. Βλέπω ένωση Σταυρούλας-Μπάρτζη και όσο μείνει ο Σπύρος θα πάει μαζί τους», είπε η Μαρία Αντωνά.