Survivor All Star: «Ξεγελάς τον εαυτό σου...» - Η πρώτη ανάρτηση της Κατερίνας Δαλάκα μετά τις αποκαλύψεις του Ατζούν για την αποβολή της

Τι συνέβη;

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Survivor All Star: «Ξεγελάς τον εαυτό σου...» - Η πρώτη ανάρτηση της Κατερίνας Δαλάκα μετά τις αποκαλύψεις του Ατζούν για την αποβολή της

Η Κατερίνα Δαλάκα και η Ασημίνα Χατζηανδρέου ήταν από τις πρώτες παίκτριες που αποχώρησαν από το Survivor All Star και όχι ύστερα από την ψηφοφορία του κοινού, αλλά επειδή η παραγωγή επέλεξε να τις αποβάλει, καθώς ο Νίκος Μπάρτζης τις "ξεμπρόστιασε" μπροστά σε όλους και είπε πως είχαν στα χέρια τους κινητό ντόπιου.

Η δεύτερη, μάλιστα, έχει κινηθεί νομικά εναντίον του Ατζούν Ιλιτζαλί στέλνοντας μηνύσεις και εξώδικα (δείτε εδώ τι του ζητάει και όλο το παρασκήνιο), αλλά η πρώτη έχει επιλέξει να μην φτάσει την κατάσταση στα άκρα και αφήνει τα πράγματα να εξελιχθούν με τον δικό τους τρόπο. Ο Τούρκος παραγωγός, όμως, προχώρησε σε μερικές δηλώσεις για πρώτη φορά μετά το "σκάνδαλο" και λίγο αργότερα, η ξανθιά πρωταθλήτρια προχώρησε σε μία ανάρτηση "καρφί", ως απάντηση στα λόγια του.

Η πρώτη ανάρτηση της Κατερίνας Δαλάκα μετά την συνέντευξη του Ατζούν Ιλιτζαλί για την αποβολή της

«Αν περιμένεις ο κόσμος να είναι δίκαιος μαζί σου, επειδή εσύ είσαι δίκαιος, ξεγελάς τον εαυτό σου. Είναι σαν να περιμένεις να μην σε φάει το λιοντάρι επειδή εσύ δεν το έφαγες», έγραψε χαρακτηριστικά στο προφίλ της.

Δείτε εδώ την ανάρτηση της Ασημίνας Χατζηανδρέου μετά τις αποκαλύψεις.

Κατερίνα Δαλάκα για Ατζούν
Instagram / Κατερίνα Δαλάκα

Με πόσα χρήματα αποχώρησε από το παιχνίδι

Πολλά έχουν ακουστεί τις τελευταίες ώρες σχετικά με την Κατερίνα Δαλάκα και την Ασημίνα Χατζηανδρέου σχετικά με τα χρήματα που θα πάρουν ενώ έχουν αποβληθεί. Το σίγουρο είναι πως δεν πρόκειται να πληρώσουν ούτε ένα ευρώ στον Τούρκο παραγωγό, αντιθέτως εκείνος θα τις πληρώσει και μάλιστα πολλά, ειδικά την Κατερίνα....

Όπως αποκάλυψε ο Στέφανος Κωνσταντινίδης στην εκπομπή Super Κατερίνα, ορισμένοι παίκτες στα συμβόλαια τους έχουν βάλει έναν extra όρο. Ανάμεσα στους παίκτες αυτούς είναι και η Δαλάκα!

Τι λέει όμως αυτό ο όρος; Λέει πως αν αποχωρήσει μέχρι τους 2μιση μήνες δεν θα πάρει το ποσό που έχει κερδίσει όσο έμεινε στο παιχνίδι, αλλά... 50.000 ευρώ! Ναι καλά διαβάσατε η Κατερίνα αντί να επιστρέψει με 20.000 που είναι τα χρήματα που έχει κερδίσει μέχρι στιγμής, επέστρεψε με το μισό έπαθλο!

Δείτε βίντεο ντοκουμέντο που επιβεβαιώνει την καταγγελία του Μπάρτζη για Ασημίνα και Δαλάκα!