«Έχεις πολλά φιλιά από...» - Η αποκάλυψη της Κατερίνας Καινούργιου για τον Ανδρέα Μικρούτσικο στον αέρα του Super Κατερίνα

Ποια γυναίκα τον σκέφτεται;

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
«Έχεις πολλά φιλιά από...» - Η αποκάλυψη της Κατερίνας Καινούργιου για τον Ανδρέα Μικρούτσικο στον αέρα του Super Κατερίνα

Μία νέα εβδομάδα ξεκίνησε σήμερα, Δευτέρα 20/3, και η Κατερίνα Καινούργιου μπήκε στο πλατό του ALPHA και του Super Κατερίνα "φουριόζα" και άρχισε να μιλά εκφράζοντας τις απορίες της. Πιο συγκεκριμένα, ρωτούσε τους συνεργάτες της για την ημέρα που μπαίνει κανονικά η άνοιξη και για τα ζώδια (δείτε εδώ την απορία της για το σεξ κατά την περίοδο της Σαρακοστής).

Στη συνέχεια, όμως, θέλησε να απευθυνθεί συγκεκριμένα στον Ανδρέα Μικρούτσικο, ο οποίος έχει επιστρέψει στο στούντιο μετά την περιπέτεια της υγείας του και θέλησε να του στείλει χαιρετίσματα από μία τραγουδίστρια την οποία συνάντησε πολύ πρόσφατα και η οποία ήθελε να του δείξει πως τον σκέφτεται. Ο λόγος για την Καλομοίρα (δείτε εδώ πώς τι συνέβη στο χλιδάτο ταξίδι της στο Κάιρο).

Τα χαιρετίσματα της Καλομοίρας στον Μικρούτσικο

«Ανδρέα μου πώς είσαι; Όλος ο κόσμος με ρωτάει για εσένα, όπου κι αν βρεθώ... Έχεις πολλά φιλιά από το Καλομοιράκι. Την συνάντησα και με ρώτησε και η ίδια και ο σύζυγός της για εσένα», είπε μεταξύ άλλων η παρουσιάστρια στον συνεργάτη της. «Τι γλυκιά που είναι η Καλομοίρα!», απάντησε εκείνος με τη σειρά του.

Ποια είναι η κατάσταση της υγείας του Ανδρέα

Συνέντευξη στην εκπομπή Χαμογέλα και Πάλι και τον Δημήτρη Αλεξάνδρου, παραχώρησε ο Ανδρέας Μικρούτσικος. Ο δημοσιογράφος, μίλησε για τα τηλεοπτικά πρόσωπα της επικαιρότητας, ενώ άφησε και το σχόλιο του για την υγεία τους μετά τα όσα βίωσε.

Πριν μερικές ημέρες νοσηλεύτηκε στο νοσοκομείο και η κατάσταση του ήταν σοβαρή, ενώ χρειάστηκε να νοσηλευτεί και στην μονάδα εντατικής θεραπείας.

Για τον Γιώργο Λιάγκα: «Kάνει μια μάχιμη δημοσιογραφική εκπομπή, είναι ο πρώτος διδάξας στη ζώνη. Το να βγαίνουν από διάφορες εκπομπές και κανάλια και να λένε για την εκπομπή του – μπλέξανε και τον Γρηγόρη- καλά τους είπε. Είμαι με τον Λιάγκα, σωστά αντέδρασε έτσι».

Για τον Νίκο Μουτσινά που αποχωρεί από την τηλεόραση για κάποιο διάστημα (δείτε την ανακοίνωση του): «Είναι δικαίωμα του Νίκου Μουτσινά και μπράβο του αν οι μόνοι λόγοι είναι η προσωπική του ανανέωση και το “φρεσκάρισμά” του. Είμαι μαζί του, νομίζω ότι κρύβεται και παράπονο. Δεν ξέρω και πόσο πιέστηκε. Όταν πιέζεις έναν ευαίσθητο άνθρωπο σου “κακοφορμίζει” εκεί που δεν το περιμένεις. Δεν είμαι σίγουρος ότι θα έλεγε το ίδιο αν δεν είχαν συμβεί όλα αυτά».

Όσον αφορά τον Μάρκο Σεφερλή: «Του έστειλα μήνυμα και του είπα ότι αν δεν συνεχίσει θα κάνω απεργία τηλεοπτικής πείνας... Ο Σεφερλής θα πάρει τη θέση που θέλει να πάρει. Θα κάνει ένα τηλεπαιχνίδι και ένα δικό του σόου που δεν είναι του Νίκου. Θεωρητικά παίρνει τη θέση του Νίκου».

Για την Ζέτα Μακρυπούλια και την είδηση που την θέλει να παρουσιάζει το Traitors: «Για να κάνεις ριάλιτι πρέπει να κάνεις έναν άλλο τρόπο σκέψης. Αυτά τα ταλέντα που θέλει το τότε και το σύγχρονο ριάλιτι δεν ξέρω αν το έχει γιατί δεν έχω κάνει και παρέα μαζί της. Αν το κάνει θα το κάνει χαριτωμένα. Ριάλιτι και χαριτωμενιά πάνε; Εγώ πιστεύω ότι δεν πάνε».