«Το ακούω πρώτη φορά, δεν έχουμε...» - Η αποκάλυψη της Μαρίας Αναστασοπούλου για το "Καλημέρα Ελλάδα"

Τι συνέβη;

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
«Το ακούω πρώτη φορά, δεν έχουμε...» - Η αποκάλυψη της Μαρίας Αναστασοπούλου για το

Η Μαρία Αναστασοπούλου βρέθηκε μπροστά στην κάμερα της εκπομπής του ALPHA, Super Κατερίνα, το πρωί της Δευτέρας 20/3, και μίλησε για το τηλεοπτικό της μέλλον δίπλα στον Γιώργο Παπαδάκη και το Καλημέρα Ελλάδα, αλλά και την παραμονή της στον ΑΝΤ1 γενικότερα (δείτε εδώ την αποκάλυψη για την συνεργασία της με τον παρουσιαστή).

Αναφέρθηκε, όμως, και στις δηλώσεις του Αντώνη Κανάκη σχετικά με τους δημοσιογράφους και τον τρόπο που ο καθένας παρουσιάζει την τραγωδία με την σύγκρουση των τρένων στα Τέμπη, οι οποίες προκάλεσαν σφοδρές αντιδράσεις, με την ίδια να προσπαθεί να μείνει ουδέτερη (δείτε εδώ τις δηλώσεις του παρουσιαστή των Ράδιο Αρβύλα).

Η αποκάλυψη της Μαρίας Αναστασοπούλου για το Καλημέρα Ελλάδα

«Ακόμα δεν έχουμε συζητήσει τίποτα, η εκπομπή είναι του Γιώργου Παπαδάκη και αυτό δεν αλλάζει με τίποτα. Χαιρόμαστε πάρα πολύ που έχουν πάει όλα καλά και έτσι όπως τα είχαμε στο μυαλό μας. Συνεχίζουμε, έχουμε πολύ μέλλον μπροστά μας», είπε αρχικά η δημοσιογράφος.

Σχετικά με τα δημοσιεύματα που από τη νέα σεζόν θέλουν την εκπομπή της να επεκτείνει το ωράριό της και να τελειώνει στις 9:00, η ίδια απάντησε: «Το ακούω πρώτη φορά, δεν έχουμε συζητήσει κάτι», αλλά οι δηλώσεις της αυτές προκάλεσαν την έντονη αντίδραση της Κατερίνας Καινούργιου για τον Γιώργο Λιάγκα.

«Έχω συμβόλαιο για έναν ακόμη χρόνο με τον ANT1, εκτός από αυτόν που τρέχει. Έχουμε πάρα πολύ καλή συνεργασία, όποτε δεν υπάρχει κάποια σκέψη για κάποιο άλλο κανάλι», πρόσθεσε έπειτα η Μαρία Αναστασοπούλου.

Και κατέληξε για τον Αντώνη Κανάκη: «Δεν ξέρω αν ο Αντώνης ήθελε να μιλήσει για όλους τους δημοσιογράφους. Ο καθένας λέει την άποψή του και ειδικά σε θέματα που αφορούν όλους μας. Νομίζω είναι πολύ καθαρό να βγαίνεις και να λες την γνώμη σου. Από εκεί και πέρα όλοι κρινόμαστε κάθε μέρα, κάθε ώρα από τη στιγμή που βγαίνουμε στην τηλεόραση».